Ovaj članak pokriva detaljne podatke o platformi za pozajmljivanje YouHodler, uključujući važne informacije poput kamatnih stopa, shema zajma, kriptovaluta odobrenih za upotrebu kao zalog na platformi itd.

Kriptovalute koje se smatraju velikim potencijalnim ometačem tradicionalnih financijskih sustava svakodnevno dobivaju na snazi.

Međutim, unatoč ogromnim potencijalima ugrađenim u ovu tehnologiju, korisnicima je često izazov investirati u ovaj prostor. To je uglavnom zbog vrlo nestabilne prirode cijelog ekosustava kriptovaluta.

Uspjeh u kripto prostoru zahtijeva od korisnika da se drže kripto imovine unatoč nepovoljnim kolebanjima cijena. Ovaj glavni aspekt kripto prostora nadahnuo je pokretanje YouHodlera.

Ovaj pregled YouHodlera baca više svjetla na zamršene detalje platforme, njene funkcionalnosti, kamatnu stopu, značajke i koliko je platforma sigurna, među nekoliko drugih važnih detalja.

YouHodler recenzija

Što je YouHodler?

Osnovan 2019. godine, YouHodler je fintech tvrtka usmjerena na pružanje zajmova s ​​kripto-podrškom u fiat valutama. Platforma se može pohvaliti olakšavanjem kriptokripto i kripto-fiat konverzija zajedno s štednim računima s visokim kamatama.

Podržane fiat valute na platformi uključuju USD, EUR, CHF, GBP. YouHodler također podržava nekoliko kripto valuta, od kojih neke uključuju BTC, ETH, BCH, BNB, LTC, XLM, DASH, HT, REP itd..

Stablecoins također nisu izostavljeni na platformi. Korisnici mogu pristupiti zajmovima koristeći stabilne kovanice poput USDT, USDC, TUSD, PAX, PAXG, DAI i HUSD. YouHodler je EU, švicarska tvrtka sa sjedištem u Švicarskoj i na Cipru.

Platforma nudi učinkovito rješenje za strah od propuštanja (FOMO) popularan među imateljima kripto. YouHodler, korisnici mogu lako zadržati svoju kripto imovinu, zadržavajući mogućnost korištenja za zajmove.

Zbog nestabilne prirode kriptovaluta, platforma je dobrodošao razvoj kripto investitora.

Ova recenzija YouHodlera pokazuje da je s vremenom platforma doživjela eksponencijalni rast i globalno masovno usvajanje. Trenutno se na nju gleda kao na robusnu i svestranu kripto-fiat financijsku platformu.

Platforma se može pohvaliti s nekoliko značajki fino podešenih za otključavanje vrijednosti kripto imovine. Neke od takvih značajki uključuju zajmove s kripto-podrškom, integraciju nekoliko kanala plaćanja (stabilan novac, bankovne žice, kreditne kartice), rješenja za trgovanje itd..

Jedna od fascinantnih značajki povezanih s platformom je mogućnost podizanja fiat-a na osobni bankovni račun. Platforma također nudi korisnicima mogućnost držanja njihove kripto imovine na YouHodler štednom računu.

Prema početnoj stranici platforme, misija YouHodlera je pomoći korisnicima da zaustave pasivno “miješanje” kripto imovine.

Kome je YouHodler?

Platforma je dizajnirana posebno kako bi udovoljila potrebama kripto investitora, kao i vlasnika kriptografije koji žele dobiti zajmove bez odustajanja od vlasništva nad svojom digitalnom imovinom.

Pomaže u zaštiti kripto investitora i “hodlera” od volatilnosti, što je glavna karakteristika industrije kriptovaluta.

Je li YouHodler siguran?

Nepravilnosti, manipulacije, prevare, hakiranja i lažne aktivnosti nisu nova pojava u kripto prostoru. Od svog nastanka, kripto i blockchain ekosustav pati od zlih pojedinaca.

Korisnici su vremenom izgubili kripto imovinu vrijednu milijune dolara zbog skandaloznih i sumnjivih shema i pojedinaca. Ovo glavno pitanje povezano s kripto prostorom postavlja pitanje je li YouHodler siguran?

Prema izvješćima, YouHodler se temelji na čvrstim pravnim načelima. Tvrtka je u potpunosti usklađena sa zakonima EU-a, a ima i nekoliko drugih sigurnosnih obveza kako bi se osigurala vrhunska sigurnost.

Platforma koristi i hladne i vruće metode skladištenja novčanika. To u osnovi znači da se sredstva korisnika pohranjuju i izvan mreže (daleko od poslužitelja) i na mreži.

YouHodler je također otkrio da je platforma opremljena zaštitom na razini 3FA. Ova sigurnosna zakrpa omogućuje korisnicima zaključavanje sredstava i čak onemogućavanje značajki povlačenja na platformi.

Da bi se spriječio bilo kakav oblik manipulacije, povlačenje će biti omogućeno tek nakon potvrde identiteta i samo na adresu vlasnika novčanika.

Korisnici nadalje uživaju dodatnu zaštitu od učinkovitog postupka rješavanja sporova Neovisne financijske komisije. U slučaju neslaganja, korisnici imaju pravo podnijeti prigovor Udruzi.

Platforma za rješavanje sporova sigurno će pružiti brza, poštena i neobvezujuća rješenja. YouHodler koristi usluge CipherTrace i Elliptic.

Obje platforme pomno prate transakcije na kreditnoj platformi, prateći i analizirajući bilo koji oblik sumnjivog ponašanja. Eliptično i Identity Mind nude usluge za suzbijanje pranja novca (AML) na kreditnoj platformi.

Zaradite kamate na kripto

YouHodler pruža zainteresiranim osobama trenutne kripto kredite. Kao što je prethodno rečeno, nudi omjer zajma i vrijednosti od 90%, što je trenutno najbolje u industriji danas.

Oko 15 različitih kriptovaluta prihvaćeno je kao zalog na platformi. Zajmovi se mogu primati kao fiat, Bitcoin ili Tether. Kamatna stopa iznosi 12% APR-a. Međutim, kamate mogu pasti i do 2,5% za kratkoročne kredite.

YouHodler osiguranje

Iako je YouHodler uspostavio vrhunski sigurnosni protokol, platna platforma i dalje se može pohvaliti s milijun dolara financijskih rezervi. U osnovi, jačanje povjerenja zajmodavca u platformu.

Platforma je također integrirala tehnologiju Ledger Vault kako bi korisnicima pružila pametne mogućnosti skrbništva.

Ledger Vault pruža pokriće za različite rizike povezane s kripto prostorom. Platforma pomaže YouHodleru da izbjegne hakerske rizike, drastično smanjuje ljudske pogreške, osigurava fleksibilnost sustava, trenutni pristup fondovima i nema ograničenja skalabilnosti.

Kako djeluje YouHodler?

Ovaj YouHodler pregled pruža detalje o tome kako platforma radi. Prvo, važno je napomenuti da je platforma prilično zainteresirana za poboljšanje korisničkog iskustva.

Nakon toga, pružanje širokog spektra usluga koje omogućavaju “držačima kriptoa” da uživaju neizmjerne koristi od svoje kripto imovine.

Prvo što treba učiniti je stvoriti YouHodler novčanik. Pouzdan, učinkovit i jednostavan za upotrebu, novčanik YouHodler pomaže prirodnoj konverziji sredstava iz kripto u fiat.

Korisnici također mogu koristiti novčanik za držanje, kao i za prijenos sredstava. Osim gore navedenih funkcija, novčanik također pomaže u upravljanju računom.

Da bi dobili kredite, korisnici prvo trebaju položiti kriptovalutu kao kolateral. YouHodler je objavio da platforma funkcionira privremenom kupnjom kripto imovine od zajmodavaca i vraćanjem imovine nakon što se kredit vrati.

Platforma podržava povlačenje sredstava izvršeno pomoću SEPA i SWIFT-a. Međutim, povlačenja Mastercarda i Visa dostupna su samo u nekim zemljama.

Platforma se trenutno može pohvaliti odnosom zajma i vrijednosti (LTV) do čak 90%. Prema direktoru Ilyi Volkovu, “fleksibilni LTV omogućuje našim klijentima da dobiju najveću vrijednost za svoje kripto kolaterale u usporedbi s bilo kojom konkurentskom platformom za pozajmljivanje.”

Dostupne alternative

Nekoliko alternativa YouHodleru danas postoji na tržištu. Oni uključuju; Nexo, BlockFi, CoinLoan, Celsius Network, Crypto.com, Unchained Capital, ETHLend, SALT Kreditiranje između nekoliko drugih.

YouHodler zajam

Da biste dobili a zajam na YouHolder, korisnici prvo trebaju odabrati koji oblik osiguranja žele ponuditi. Nakon što je ovaj korak dovršen, korisnici odmah dobivaju dogovoreni iznos zajma bilo u fiat valuti, bitcoinu ili bilo kojem stabilkointu po svom izboru.

Ispunjavanje uvjeta za zajam na platformi povezano je s posjedovanjem odgovarajućeg osiguranja kao i provjerenog računa.

kripto zajmovi

Platforma, naime, ima nekoliko zajmova;

30 dana – 90% LTV

60 dana – 70% LTV

180 dana – 50% LTV

Kamatne stope na platformi jednake su za sve korisnike. Međutim, očekuje se pad kamatnih stopa kako se povećavaju korisnici na platformi.

U tom slučaju korisnici ne mogu vratiti zajmove primljene u predviđeno vrijeme; imaju tri različite mogućnosti plaćanja.

  • Završite zajam bez otplate – Ovom opcijom korisnici mogu završiti zajam bez da ga u potpunosti otplaćuju. YouHolder, u ovom slučaju, povlači sve zaostale zajmove iz kolaterala i odmah kreditira zajmodavca s preostalim iznosom.
  • Povećajte trajanje zajma – korisnici imaju mogućnost produženja roka zajma kako se bliži datumu dospijeća.
  • Otići – Uz LTV stopu od 90%, korisnici mogu dobiti zajam bez namjere vraćanja. Jednostavno odu s oko 85% vrijednosti kredita.

U slučaju masovnog smanjenja cijene kripto-podataka iznad “Ograničenja cijene”, YouHodler zadržava pravo prodaje kolaterala i zatvaranja zajma.

S druge strane, ako imovina kolaterala doživi porast cijene preko praga Take Profita, platforma prodaje kolateral, a zatim kreditnu dobit pripisuje korisničkom novčaniku.

Zaključak

Iako je volatilnost kritični problem u kripto prostoru, YouHodler pruža sigurno rješenje za ovaj problem. Ukratko, platforma korisnicima pruža mogućnost sigurnog iskorištavanja njihove kripto imovine. Za razliku od većine kripto platformi, YouHodler ne izbjegava banke. Platforma se s vremenom udružila s vodećim bankama u Europi i Švicarskoj. Opremljen korisničkom podrškom 24/7, sigurno je reći da “YouHodler nikad ne spava”.

Platforma osigurava sigurnost kao i zajmove s niskim kamatnim stopama. Međutim, to nije najbolja platforma za korisnike koji žele stjecati dugoročne zajmove jer se kamate s vremenom povećavaju.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me