Ulasan Revolusi Bitcoin: Adakah penipuan atau legit?

Contents

Apa itu Bitcoin Revolution?

Pada masa ini tidak diketahui siapa pencipta utama Revolusi Bitcoin, tetapi dikatakan bahawa sekumpulan broker yang berhubung baik dengan Bitcoin berkumpul untuk membuat sistem perdagangan utama. Lebih jauh lagi, kerana mereka memiliki semua intel perdagangan dalam platform mereka sendiri, hanya masalah mengubah algoritma keseluruhan dan menjadikan platform ini mesra pengguna untuk pemula. Bitcoin Revolution adalah perisian teknologi perdagangan yang dicipta pada tahun 2017. Teknologi perdagangan sistem mendakwa melakukan perdagangan 0,01 saat lebih pantas daripada trend pesaingnya.

Adalah selamat untuk mengatakan bahawa mereka berjaya melakukannya, dan aplikasi ini adalah salah satu platform yang paling mudah dan berkesan yang tersedia untuk pelaburan.

Bagaimana Revolusi Bitcoin berfungsi?

Program teknologi perdagangan bebas digunakan untuk pengguna. Sangat mudah untuk memulakannya. 

Pengguna hanya perlu mendepositkan pelaburan awal mereka kepada broker, mengatur pengaturan risiko yang disyorkan, dan memulakan perdagangan. Seluruh proses ini tidak lebih dari 20 minit setiap hari.

Perlu diingat untuk memantau prestasi di platform. Terdapat banyak turun naik dalam persekitaran cryptocurrency. Kami mengesyorkan membuat pelaburan sederhana bermula £ 250 / € 250.

Adakah Bitcoin Revolution Legit? Ya!

Salah satu objektif pedagang cryptocurrency adalah memperoleh lebih banyak keuntungan selepas setiap sesi perdagangan. Maksudnya, mereka sentiasa mencari platform perdagangan terbaik untuk memiliki kelebihan daya saing berbanding pedagang lain di pasaran cryptocurrency. Memandangkan daya saing pasaran, anda perlu membuat keputusan terbaik mengenai platform perdagangan. Oleh itu, kami telah mengkaji dengan teliti Revolusi Bitcoin, dan penemuan kami lebih memuaskan, dan kami dapat mengesyorkannya kepada semua profesional perdagangan. 

Perkara awal yang kami ketahui mengenai platform Bitcoin Revolution adalah ciri uniknya, yang menjadikannya menonjol dari yang lain. Anda boleh menikmati ciri-ciri sistematik dan terus berniaga dengan penghasilan yang berterusan.

Pembangun telah membuktikan bahawa mereka komited untuk menawarkan kepada pedagang platform perdagangan yang sempurna dan mudah untuk cryptocurrency yang paling popular – Bitcoin.

Cara Melakukan Perdagangan

Untuk memulakan perdagangan, anda mesti mendaftar dan membuat akaun di laman web mereka terlebih dahulu. Ingat, perisian ini bebas digunakan, tetapi anda mesti mempunyai pelaburan awal untuk benar-benar menggunakannya dalam mod langsung.

Berikut adalah langkah demi langkah cara membuka akaun:

1. Pendaftaran

Langkah pertama ialah buat akaun percuma melalui borang di bawah. Selepas pendaftaran berjaya, anda akan diberi broker peribadi untuk memandu anda melalui proses penyediaan:

Bitcoin Revolution telah mengambil semua langkah yang diperlukan untuk memastikan keselamatan data pengguna, termasuk penyulitan laman web, perlindungan data dan pematuhan GDPR.

2. Deposit

Sekarang setelah anda meneroka semua pilihan anda dengan Bitcoin Revolution, dan memutuskan untuk memulakan dengan akaun langsung, anda perlu membuat deposit awal dan membiarkan sistem berjalan. Kami lebih suka anda membuat pelaburan sederhana sebanyak £ 250 / € 250. Sekiranya anda menjana keuntungan, pelaburan semula, dan jangan lupa untuk menarik sebahagiannya juga. Elemen simpanan sangat penting dalam proses perdagangan.

Kaedah pembayaran yang diterima adalah kad kredit dan debit Visa dan Master, Neteller, American Express dan Discover Network.

Setelah membuat deposit awal, anda akan bersedia untuk memulakan perdagangan.

3. Akaun Demo

Bitcoin Revolution mempunyai akaun demo yang tersedia untuk penggunanya. Setelah memilih untuk membuat akaun demo, anda kemudian akan diarahkan ke lawatan ringkas mengenai fungsi akaun tersebut. Untuk mencuba aplikasi sepenuhnya, program teknologi perdagangan memberi anda kredit sebanyak € 1,500.

Anda boleh menggunakan jumlah ini untuk memulakan perdagangan anda sendiri dalam mod demo untuk berlatih jika anda seorang pemula. Yang tinggal sekarang ialah mengklik butang ‘Auto Trade’ dan membiarkan aplikasi berjalan secara automatik.

4. Akaun Langsung

Pada peringkat ini, anda telah membuat akaun, anda kemudian akan dibawa ke bilik perdagangan – di sinilah anda mendedahkan kepada sistem dengan tepat bagaimana anda mahu ia memperdagangkan Bitcoin dan cryptocurrency lain. Anda boleh mendapatkan penerangan mengenai beberapa ciri di bawah ini:

 • Panel kawalan“Membolehkan anda melihat tetapan dan kemajuan portfolio anda dan memberi anda akses untuk membuat pindaan dan mengurus tingkah laku sistem perdagangan.
 • Sejarah Perdagangan“Membolehkan anda melihat sejarah transaksi positif dan negatif.
 •  “Transaksi Terbuka“Membolehkan anda membuka konsol operasi dalam masa nyata. Dengan cara ini anda dapat menilai prestasi robot pada saat tertentu.
 • Buka akaun / demo secara langsung“Mengubah mod akaun dan membawa anda ke operasi langsung atau demo.

Mata wang kripto yang tersedia untuk diperdagangkan adalah Bitcoin, Ethereum, Litecoin dan Ripple. Pasangan berdagang berbanding EUR atau USD, dan crypto / crypto. Sebaik sahaja anda memilih pasangan yang anda ingin berdagang dengan anda, maka anda perlu memilih jumlah perdagangan serentak yang ingin anda buat dan jumlah perdagangan yang ingin anda mulakan untuk setiap perdagangan.

Ciri-ciri Revolusi Bitcoin

daftar untuk evolusi bitcoin

Semua pengguna yang berdaftar diberi akses untuk menggunakan semua ciri Bitcoin Revolution secara percuma. Keputusan ini dibuat untuk mendorong lebih banyak pedagang menggunakan aplikasi perdagangan yang telah membantu pemaju memperoleh perdagangan dengan jumlah yang tinggi. Selepas perdagangan yang berjaya, pengguna memberikan 1% keuntungan mereka kepada sistem. Untuk memulakan perdagangan dengan Revolusi Bitcoin, anda diminta untuk mendaftarkan akaun, memautkan akaun anda ke salah satu broker, membiayai dan memulakannya. Ini adalah proses tepat pada masanya yang dapat diselesaikan dalam beberapa minit. Pengiriman wang dari perdagangan yang berjaya telah ditetapkan pada nilai yang rendah kerana para pembangun yakin bahawa setiap pengguna pada sistem akan memperoleh keuntungan yang lumayan.

Membuat akaun anda

Di platform, terdapat senarai broker yang boleh dihubungkan dengan pengguna. Setelah memasukkan dana yang diperlukan untuk berdagang, pengguna diharapkan dapat memilih broker dari senarai dan memautkan akaun perdagangan mereka.

Ciri perdagangan yang sistematik

Setelah menghubungkan akaun ke broker, pengguna dapat mengaktifkan fitur sistematis dan membiarkan sistem melakukan transaksi. Walau bagaimanapun, had dapat ditetapkan untuk mengukur jumlah perdagangan yang dilakukan dalam sistem. Ia juga harus dipertimbangkan bahawa pengguna harus memilih tetapan perdagangan berdasarkan pasaran dan unjuran semasa, kerana sifat cryptocurrency sangat berubah-ubah.

Melakukan perdagangan

Ia percuma; pengguna boleh membuat akaun tanpa sebarang bayaran. Untuk mengaktifkan perdagangan langsung, adalah mustahak bahawa akaun dibiayai terlebih dahulu.

Ciri-ciri utama

Bayaran:

Laman web rasmi Bitcoin Revolution mendakwa bahawa pengguna boleh menjangka pendapatan purata € 1.300 setiap hari. Sekiranya anda seorang pelajar, anda mungkin tidak akan mendapat pembayaran dengan segera, tetapi Bitcoin Revolution boleh menjadi tempat yang tepat untuk memulakan. Anda mungkin akan memperoleh keuntungan yang lebih kecil, tetapi semasa anda pergi, anda akan dapat melaburkan lebih banyak wang dan meningkatkan potensi keuntungan anda.

Sistem Pengesahan:

Sistem pengesahan agak mudah dan tepat. Untuk mendaftar, anda perlu memasukkan beberapa maklumat peribadi dalam borang pendaftaran. Yang anda perlukan hanyalah alamat e-mel, nama penuh, dan nombor telefon. Selepas itu, anda akan diminta untuk memasukkan dana ke dalam akaun baru anda. Untuk melakukan itu, anda perlu memberikan maklumat pembayaran anda. Anda perlu menentukan Sekiranya kad kredit / debit, nombor kad, tarikh luput dan kod pengesahan kad adalah penting. Anda tidak perlu memberikan penyata bank, bil utiliti atau apa sahaja yang bersifat peribadi.

Pengeluaran dan Deposit:

Semasa percubaan kami cuba mengeluarkan sejumlah wang. Permintaan itu diproses dalam masa kurang dari satu hari. Anda boleh mengeluarkan wang pada bila-bila masa dan mungkin memerlukan masa kurang dari 24 jam untuk menerimanya di akaun bank anda. Seperti kebanyakan sistem teknologi perdagangan yang boleh dipercayai, Bitcoin Revolution juga menyediakan banyak kaedah pembayaran deposit. Itu menunjukkan percubaan sistem untuk memenuhi keperluan pelanggan yang mungkin timbul.

Kos / Bayaran:

Sistem perdagangan tidak mempunyai bayaran tersembunyi. Pendaftaran adalah percuma dan tidak ada bayaran atau komisen broker.

Testimoni Pengguna:

Laman web ini memberikan beberapa bukti sosial mengenai pengguna sebenar yang telah menjana wang melalui Bitcoin Revolution. Mereka gembira dengan kenyataan bahawa platform teknologi perdagangan memberi mereka peluang untuk “menjalani impian” kerana keuntungan yang diduga mereka peroleh di platform.

Khidmat Pelanggan:

Anda boleh menghubungi sokongan pelanggan 24/7 melalui sembang langsung atau e-mel. Percayalah bahawa salah seorang anggota kakitangan akan bertindak balas dalam masa yang singkat. Mereka sangat profesional dan ramah dan pastinya dapat menyelesaikan sebarang masalah yang mungkin anda alami.

Broker:

Bitcoin Revolution adalah sistem perdagangan crypto, yang bermaksud untuk berfungsi, ia menyalurkan dana melalui broker dalam talian. Oleh itu, apabila anda menetapkan aplikasi dalam mod sistematik, wang anda melalui broker dan kemudian dilaburkan pada aset. Ini adalah proses automatik yang tidak boleh dijaga oleh seseorang. Broker yang digunakan oleh platform adalah antara yang terbaik di pasaran dan boleh dipercayai.

Revolusi Bitcoin vs Sistem perdagangan lain:

Revolusi Bitcoin

Sistem perdagangan lain

✔️ Bitcoin Revolution mempunyai kadar kejayaan yang dilaporkan antara 88% dan 95%. Sistem perdagangan Crypto lain biasanya tidak mempunyai kadar kejayaan yang tinggi.
✔️ Bitcoin Revolution menawarkan akaun demo yang membolehkan anda berkenalan dengan antara muka platform perdagangan.  Beberapa sistem perdagangan tidak menawarkan perdagangan demo dengan tujuan untuk memikat orang mula berniaga dengan wang sebenar dengan segera.
✔️ Proses pendaftaran sangat lurus ke hadapan dan hanya memerlukan beberapa minit.  Beberapa sistem perdagangan memerlukan banyak butiran peribadi untuk pengguna baru menyelesaikan proses pendaftaran.
✔️ Menjana keuntungan sangat dapat dicapai dan pengeluaran diproses dalam masa kurang dari 24 jam. Internet penuh dengan sistem perdagangan palsu yang direka untuk mencuri wang anda.
✔️ Untuk memulakan perdagangan, anda mesti mendeposit sekurang-kurangnya £ 250 / € 250, yang merupakan jumlah yang berpatutan.  Banyak sistem perdagangan memerlukan jumlah yang jauh lebih tinggi bagi pengguna untuk memulakan perdagangan, yang mendedahkan peniaga baru kepada risiko kehilangan modal yang tidak perlu.

Mengapa berdagang dengan Bitcoin Revolution?

Terdapat sejumlah besar sistem perdagangan yang tersedia di pasaran, dan ada yang mengaku mempunyai kadar penukaran dan prestasi yang luar biasa. Masalahnya ialah anda akan selalu mendapat ciri yang tidak menjadikan sistem perdagangan lain menjadi baik. Sebagai perbandingan dengan sistem perdagangan Bitcoin yang lain, inilah yang dibawa oleh Revolusi Bitcoin kepada peniaga:

 • Ia mesra pengguna. Perisian ini adalah algoritma canggih, tetapi mempunyai antara muka yang sangat mudah dan mesra pengguna. Cukup mudah untuk menetapkan tetapan dan yang anda perlukan hanyalah 20 minit sehari untuk berjaya menjalankan sistem perdagangan.
 • Ia mendakwa mempunyai kadar kejayaan yang tinggi. Revolusi Bitcoin melaporkan mempunyai kadar kejayaan yang tinggi. Dari deposit £ 250 / € 250, anda boleh melakukan banyak perdagangan serentak dengan harga minimum € 25 USD setiap satu. Ingatlah bahawa anda berurusan dengan aset kompleks seperti cryptocurrency, yang sangat tidak stabil.
 • Akaun demo dan tutorial. Bitcoin Revolution mempunyai platform perdagangan yang membolehkan penggunanya membiasakan diri dengan perisian sebelum melakukannya. Titik kukuh lain ialah ciri broker dan webinar pendidikan serta kandungan yang disediakan di laman web mereka. Anda boleh mengaksesnya ketika anda membuat deposit, atau ketika anda meneroka pilihan anda di salah satu broker yang ditawarkan di dalam platform.
 • Sokongan pelanggan khusus. Anda boleh mengakses pasukan sokongan pelanggan di platform Bitcoin Revolution pada bila-bila masa. Cara terbaik untuk melakukannya adalah melalui sembang langsung mereka. Yang perlu anda buat hanyalah menghantar mesej kepada salah seorang wakil mereka, dan masalah anda akan segera diselesaikan.

Bolehkah anda menjana wang dengan Bitcoin Revolution?

Ini adalah bidang yang paling penting yang kami selidiki, kerana salah satu tujuan utama peniaga adalah memperoleh keuntungan. Kami perlu mengesahkan bahawa Revolusi Bitcoin bukan salah satu sistem perdagangan penipuan yang diiklankan dalam talian dan kami perlu mengetahui sama ada anda dapat memperoleh nilai sebenar darinya. Kami melihat banyak testimoni di laman web; terdapat pengguna yang berpuas hati yang telah memanfaatkan sistem ini. Testimoni sangat menggembirakan, tetapi kami terus menyiasat sistem ini.

Pasukan ulasan kami terus melakukan transaksi sebenar pada sistem, dan kami memperoleh keuntungan. Walau bagaimanapun, sifat pasaran cryptocurrency yang tidak stabil secara umum tidak dapat dilupakan dan harus dipertimbangkan ketika membuat keputusan pelaburan. Pembangun Revolusi Bitcoin dengan teliti merancang sistem untuk menjadikannya sesuai untuk pedagang baru dan berpengalaman.

Petua untuk peniaga baru:

Mulakan dengan pelaburan minimum:

Kami menasihatkan bahawa deposit kewangan pertama anda mestilah jumlah minimum € 250. Deposit ini dapat memberi anda pengaruh untuk memahami platform dan mula memperoleh keuntungan sebelum anda membuat deposit yang lebih besar.

Melabur semula:

Anda boleh menjana lebih banyak wang apabila anda melabur lagi. Kami menasihatkan agar anda mengeluarkan pendapatan anda dan melaburkan semula sebahagiannya untuk diperdagangkan. Ini adalah pendekatan yang lebih baik supaya anda dapat menjimatkan sejumlah wang dan tidak kehilangan semuanya sekaligus.

Belajar dari pakar:

Broker yang berafiliasi dengan Bitcoin Revolution adalah peneraju dalam ruang perdagangan dan cryptocurrency. Syukurlah, mereka berkongsi maklumat ini di laman web sebagai blog dan tutorial. Anda boleh membaca dan belajar dari kandungan ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pasaran.

Pelaburan yang berhati-hati:

Kami berpegang teguh pada keperluan untuk belajar dan meningkatkan pengetahuan anda mengenai perdagangan cryptocurrency secara konsisten. Maklumat ini akan membantu anda membuat keputusan pelaburan yang lebih baik. Sifat cryptocurrency yang tidak menentu menjadikan hanya perlu melabur dengan apa yang anda mampu untuk berjudi dan bukannya menyimpan seluruh simpanan nyawa anda. Penemuan kami menunjukkan bahawa ciri unik Revolusi Bitcoin tidak menghalang sebilangan pengguna kehilangan dana mereka kerana keputusan yang ceroboh dan tidak difikirkan dengan baik.

Ikuti petua ini, dan anda semestinya termasuk di antara golongan berpendapatan teratas dengan Bitcoin Revolution. Walaupun jelas bahawa pelaburan yang tinggi meningkatkan pendapatan anda, membuat keputusan berdasarkan trend pasaran adalah cara yang tepat, terutama ketika anda seorang pelajar.

Adakah Bitcoin Revolution telah dipaparkan di TV?

Dragons Den

Tangki jerung

Pagi ini

Terdapat pelbagai tuntutan bahawa Revolusi Bitcoin telah disokong di rancangan TV seperti Dragon’s Den, Shark Tank dan This Morning. Terdapat banyak selebriti yang menunjukkan sokongan untuk projek bitcoin dan cryptocurrency, dan cryptocurrency telah menjadi topik hangat dalam kemas kini berita. Kami memutuskan untuk menyiasat platform perdagangan cryptocurrency maju seperti Revolusi Bitcoin yang telah disebutkan di media.

Mari kita lihat beberapa sebab mengapa orang mahu Revolusi Bitcoin ditampilkan di rancangan TV ini:

Adakah Bitcoin Revolution dipaparkan di Dragons Den?

Dragons Den adalah pertunjukan Inggeris yang terkenal di mana ahli perniagaan yang bercita-cita diberi masa 3 minit untuk menyampaikan idea perniagaan mereka kepada panel ahli perniagaan yang berjaya dengan harapan mendapatkan pelaburan untuk melancarkan dan membawa idea perniagaan mereka ke fasa seterusnya. Sebarang produk yang berkaitan dengan rancangan ini akan mendapat kejayaan semalam. Kami tidak menemui kaitan antara Bitcoin Revolution dan Dragons Den

Adakah Bitcoin Revolution dipaparkan di Shark Tank?

Shark Tank adalah rancangan pelaburan Amerika yang serupa dengan Dragons Den. Usahawan diberi masa beberapa minit untuk menyampaikan idea mereka kepada panel jutawan dengan harapan jutawan ini akan melaburkan wang untuk idea mereka. Sekiranya Bitcoin Revolution mendapat sokongan dari Shark Tank maka adalah selamat untuk mengatakan bahawa itu semua akan menjadi berita, namun sangat tidak mungkin kerana Bitcoin Revolution tidak dilesenkan di negeri-negeri.

Adakah Bitcoin Revolution dipaparkan pada Pagi Ini?

Pagi ini adalah rancangan televisyen siang hari yang popular di iTV, program Britain telah berjalan sejak tahun 1988. Rancangan ini adalah gabungan wawancara selebriti, rancangan perniagaan berita, perbincangan topikal, pertandingan, kesihatan dan topik umum yang lain. Sekiranya Bitcoin Revoltion ditampilkan dalam rancangan ini, berjuta-juta orang di UK akan mendapat pendedahan mengenai Bitcoin dan Bitcoin Revolution, media sosial dan laman berita juga akan dibanjiri dengan berita, pertanyaan dan hashtag mengenai Bitcoin Revolution.

Adakah Bitcoin Revolution disokong oleh selebriti?

Terdapat dakwaan bahawa Bitcoin Revolution telah disokong oleh selebriti antarabangsa. Kami memutuskan untuk menyiasat tuntutan ini dengan meneliti semua selebriti yang mengaku menyokong Revolusi Bitcoin. Berikut adalah senarai selebriti yang kami kaji:

Adakah Gordon Ramsay Menyokong Revolusi Bitcoin?

Gordon Ramsay adalah salah seorang koki paling terkenal di dunia. Koki berbangsa Inggeris, bintang restoran, personaliti penulis dan televisyen berbilang Michelin mempunyai jenama yang besar sehingga sokongannya akan memberikan kredibiliti produk. Kami menjaring internet dan YouTube untuk mengetahui sama ada dia menyokong Bitcoin Revolution tetapi malangnya kami tidak menemui apa-apa. Jadi khabar angin itu palsu.

Adakah Peter Jones Mengesyorkan Revolusi Bitcoin?

Peter Jones adalah ahli perniagaan Britain dan bintang TV realiti di rancangan pelaburan popular Dragons Den dan rancangan TV Amerika American Inventor. Dia mempunyai nilai bersih yang dianggarkan hampir € 500 juta, oleh itu jika seseorang dari segi kewangannya menyokong produk pelaburan, banyak orang juga akan melabur di dalamnya. Kami mencari insiden bahawa Peter Jones telah menyokong Revolusi Bitcoin, namun kami tidak menemui apa-apa.

Adakah Elon Musk Menggunakan Revolusi Bitcoin?

Elon Musk adalah jutawan eksentrik dengan tiga kewarganegaraan, Afrika Selatan, Kanada dan Amerika. Dia adalah lelaki di belakang Tesla dan SpaceX. Tweet dari Elon Musk mempengaruhi pasaran saham, jika dia mengesahkan Bitcoin Revolution, semuanya akan menjadi berita dan laman web Bitcoin Revolution akan rosak. Kami mencari di internet untuk mendapatkan bukti yang kukuh bahawa Elon Musk menyokong Bitcoin Revolution, sekali lagi kami tidak dapat mengesahkan tuntutan tersebut.

Adakah Trevor Noah menyokong Revolusi Bitcoin?

Trevor Noah adalah pelawak Afrika Selatan, pengulas politik, pelakon dan tuan rumah rancangan bual bicara Amerika yang popular, The Daily Show. Terdapat khabar angin bahawa Trevor Noah menggunakan Bitcoin Revolution kerana iklan yang beredar di internet mengenai Trevor menjadi kaya kerana Bitcoin. Sudah diketahui umum bahawa sumber kekayaan Trevor Noahs adalah kontraknya dengan rancangan harian dan lawatan komedi. Sama ada Trevor Noah melabur dalam bitcoin atau tidak bukan pengetahuan umum. Tidak dapat disahkan bahawa dia menggunakan Bitcoin Revolution.

Adakah Kate Winslet Mengesyorkan Revolusi Bitcoin?

Kate Winslet adalah pelakon Inggeris terkenal yang terkenal dengan kerjanya dalam drama Titanic dan period. Terdapat peningkatan carian dari orang-orang yang bertanya-tanya apakah Kate Winslet menyokong mana-mana platform perdagangan cryptocurrency yang maju. Kami telah menyiasat dan tidak menemui bukti Kate Winslet menyokong mana-mana platform perdagangan.

Adakah Holly Willoughby menyokong Revolusi Bitcoin?

Holly Marie Willoughby adalah pengarang, model dan penyampai TV Britain di This Morning and Dancing on Ice. Seperti selebriti lain dalam senarai ini terdapat dakwaan bahawa dia menyokong sistem perdagangan crypto yang maju tetapi tidak ada bukti yang menyokongnya.

Adakah Idris Elba menyokong Revolusi Bitcoin?

Idris Elba adalah pelakon, DJ, penerbit, rapper dan penulis lagu Inggeris. Dia terkenal kerana wataknya yang membintangi HBO TV Series the Wire, siri BBC ONE TV Luther dan kerana bermain sebagai ahli politik Afrika Selatan terkenal Nelson Mandela dalam filem, Mandela: Long Walk to Freedom. Kami cuba mencari bukti Idris menyokong Revolusi Bitcoin, sayangnya buat masa ini tuntutan ini tidak dapat disahkan.

Adakah Ant McPartlin menyokong Revolusi Bitcoin?

Ant McPartlin adalah penyampai televisyen, pemuzik, pelakon dan penerbit TV dari England. Dia dikhabarkan sebagai pelabur di sebalik Bitcoin Revolution dalam banyak kempen pemasaran dalam talian namun kami tidak menemukan bukti mengenai ini. Ini adalah umpan klik yang digunakan dalam kempen afiliasi untuk menjadi viral.

Telah Nicole Kidman Melancarkan Revolusi Bitcoin?

Nicole Kidman adalah pelakon dan penerbit Hollywood pemenang anugerah terkenal. Dia mempunyai anggaran nilai bersih € 183 juta. Terdapat khabar angin yang beredar di internet bahawa dia dilaburkan dalam bitcoin dan Bitcoin Revolution. Kami tidak menemui bukti bahawa dia menyokong atau melabur dalam Bitcoin Revolution. Melabur dalam bitcoin adalah salah satu cara untuk mempelbagaikan aliran pendapatan, dia mungkin mempunyai pelaburan bitcoin tetapi pelaburannya bukan pengetahuan umum. Sejauh yang kita dapat tahu sumber kekayaannya adalah industri filem di mana dia pernah menjadi salah satu pelakon dengan bayaran tertinggi pada tahun 2006, 2018 dan 2019.

Andrew Forrest dan Bitcoin Revolution?

Andrew Forrest adalah seorang pengusaha Australia bernilai sekitar € 9 bilion, sumber kekayaannya adalah industri perlombongan (bukan perlombongan bitcoin) dan stesen lembu. Terdapat khabar angin yang beredar mengaitkan Andrew Forrest dengan Bitcoin Revolution tetapi dakwaan tersebut nampaknya tidak benar, lelaki itu telah menghasilkan wangnya dalam perniagaan tradisional. Sama ada dia mempunyai sejumlah wang yang dilaburkan dalam bitcoin atau tidak tetap menjadi misteri.

Kami tidak menemui bukti bahawa tuntutan ini benar dan buat masa ini, tuntutan sokongan selebriti ini harus dikesampingkan sebagai spekulasi. Namun penting untuk diperhatikan bahawa platform Bitcoin Revolution adalah sistem perdagangan crypto maju yang sah dan tidak boleh dikaitkan dengan tuntutan yang dibuat oleh pemasar untuk mendapatkan lebih banyak klik iklan.

Apa kata orang terkenal mengenai bitcoin

 1. “Saya sangat tertarik dengan Bitcoin. Ia mempunyai semua tanda. Pergeseran paradigma, penggodam menyukainya, namun itu diejek sebagai mainan. Sama seperti komputer mikro. ” – Paul Graham (Kedai Yahoo)
 2. “Bitcoin akan melakukan kepada bank apa yang dilakukan oleh e-mel kepada industri pos.” – Rick Falkvinge (Pengasas parti lanun Sweden)
 3. “Sekarang Bitcoin terasa seperti Internet sebelum penyemak imbas.” – Wences Casares (Pengasas Banco Lemon)
 4. “[Mata Wang Maya] mungkin memegang janji jangka panjang, terutama jika inovasi mempromosikan sistem pembayaran yang lebih cepat, lebih selamat dan lebih efisien.” – Ben Bernanke (Ketua Rizab Persekutuan)
 5. “Saya rasa Bitcoin adalah [wang terenkripsi] pertama yang berpotensi untuk melakukan sesuatu seperti mengubah dunia.” – Peter Thiel (Pengasas Bersama Paypal)
 6. “Terdapat 3 era mata wang: Berdasarkan komoditi, berdasarkan politik, dan sekarang, berdasarkan matematik.” – Chris Dixon (Pengasas bersama Hunch kini dimiliki oleh Ebay, Pengasas bersama SiteAdvisor kini dimiliki oleh McAfee)
 7. “Keseluruhan kelas pepijat tidak ada.” – Dan Kaminsky (Pakar Penembusan Keselamatan untuk Cisco dan Avaya)
 8. “Ini wang 2.0, jumlah besar.” – Chamath Palihapitiya (Ketua utusan segera AOL sebelumnya) 
 9. “Anda tidak boleh menghentikan perkara seperti Bitcoin. Ia akan berada di mana-mana dan dunia harus menyesuaikan diri. Kerajaan dunia harus menyesuaikan diri. ” – John McAfee
 10. “Bitcoin ada di sini untuk kekal. Akan ada kegusaran penggodam bagi sesiapa sahaja yang cuba mengambil kredit untuk paten cryptocurrency. Dan saya tidak mahu menerima amarah penggodam. ” – Adam Draper

Selebriti mana yang mempunyai minat terhadap cryptocurrency?

Roseanne Barr – Salah satu penyokong Bitcoin terawal. Pada tahun 2013, dia tweet:

undang-undang apokaliptik pasca pertama: perhambaan dalam semua bentuk kini tidak sah termasuklah hutang hamba. #BITCOIN.

Mel B – Pada tahun 2013, Mel B mengumumkan bahawa dia akan menerima pembayaran Bitcoin untuk single barunya.

Dia berkata:

Saya suka bagaimana teknologi baru menjadikan kehidupan kita lebih mudah, dan bagi saya itu menggembirakan. Bitcoin menyatukan peminat saya di seluruh dunia menggunakan satu mata wang. Mereka hanya boleh membayar menggunakan bitcoin.

Drew Carey – Setelah tweet:

 Baru sahaja cuba membeli sarapan dengan bitcoin. Menolak. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness

Floyd Mayweather Jr. – Pada tahun 2017, dia tweet foto dirinya dengan kapsyen yang berbunyi, “Membelanjakan bitcoin ethereum dan jenis cryptocurrency lain di Beverly Hill.”

Richard BransonSebuah artikel diterbitkan melaporkan bahawa Richard Branson melabur $ 30 juta dalam platform pembayaran cryptocurrency BitPay.

Soalan Lazim:

Adakah Revolusi Bitcoin adalah Penipuan?

Tidak, ini adalah program perdagangan teknologi yang dibuat pada tahun 2017 oleh sekumpulan broker yang mapan, yang melakukan perdagangan untuk penggunanya dengan menekan satu butang. Ini adalah salah satu sistem Bitcoin tertua di pasaran, dan sejauh ini adalah salah satu yang paling terkenal. 

Adakah terdapat Aplikasi Revolusi Bitcoin?

Malangnya, Bitcoin Revolution tidak mempunyai aplikasi mudah alih. Platform ini mudah alih dan berfungsi jika anda mengaksesnya melalui penyemak imbas web di telefon anda.

Adakah Bitcoin Revolution adalah penipuan atau tidak? Keputusan itu

Terdapat dakwaan mengenai Bitcoin Revolution sebagai penipuan, dan banyak video di YouTube mengenai sistem perdagangan. Faktanya, bagaimanapun, terdapat banyak turun naik ketika berdagang dengan aset yang kompleks seperti Bitcoin dan cryptocurrency.

Kami mendapati terdapat kemungkinan 92% kejayaan dalam operasi yang telah kami tinjau di platform ini, yang merupakan jumlah yang sangat menarik.

Selain tingkat kejayaan yang dituntut 92%, ada perincian lain yang juga harus dipertimbangkan, dan itu adalah bahawa walaupun terdapat risiko yang besar ketika berdagang, tetapi mereka dapat dikurangkan jika pemeriksaan yang tepat.

Reputasi buruk sistem perdagangan teknologi tersebar di internet kerana pelbagai faktor. Sebagai contoh, salah satu faktornya ialah pengguna yang tidak berpuas hati yang tidak mendapat apa yang mereka harapkan dan mula mengedarkan maklumat palsu berdasarkan pengalaman mereka, yang sangat biasa. Ini sekarang menyebabkan seseorang mengabaikan kredibiliti beberapa alat ini. Kerana turun naik yang tinggi, pelaburan dengan Bitcoin dan cryptocurrency membawa banyak risiko, dan tidak selalu menjadi jaminan. Ini hanyalah satu lagi pernyataan sokongan mengapa semua orang mesti selalu menggunakan alat seperti Bitcoin Revolution untuk melakukan perdagangan automatik mereka.

Pelabur baru harus selalu memulakan dengan pelaburan minimum, untuk menguji sistem perdagangan. Banyak laman web mencadangkan pelaburan awal sebanyak € / £ 250 bermula. Pilih jangka masa 20 minit, dan jangan mengambil risiko lebih dari € 25 setiap perdagangan.

Glosari Syarat

Istilah Definisi
Fiat Fiat secara tradisional disebut sebagai wang kertas, yang tidak memiliki nilai intrinsik, tetapi nilainya pada dasarnya ditentukan oleh pencipta, dalam kebanyakan kes ini adalah pemerintah.
Bitcoin Bitcoin dilaporkan sebagai cryptocurrency paling popular di dunia. Bitcoin menggunakan Bitcoin Blockchain dan merupakan mata wang terdesentralisasi yang beroperasi secara bebas dari bank pusat dan pihak berkuasa
Ethereum Ethereum, seperti Bitcoin, adalah cryptocurrency yang terdesentralisasi. Di sini, pelabur dapat memindahkan dan menukar nilai.
Litecoin Litecoin juga merupakan cryptocurrency dan blockchain yang mencerminkan Bitcoin.
Pertukaran Pertukaran crypto pada dasarnya adalah platform dalam talian di mana pelabur crypto dapat menukar cryptocurrency yang berbeza dengan cryptocurrency lain.
Perlombongan Bitcoin Perlombongan Bitcoin berlaku apabila transaksi Bitcoin disahkan dan disahkan sebelum ditambahkan ke Bitcoin Blockchain.
Dompet Crypto Dompet crypto adalah program perisian yang menyimpan kunci swasta dan awam pelabur. Ia juga membolehkan pengguna memindahkan, menerima, membelanjakan, menyimpan dan memeriksa baki mereka.
Bekalan beredar Ini merujuk kepada jumlah cryptocurrency atau token tertentu yang tersedia untuk umum dan beredar di pasaran antara pembeli dan penjual.
Cap pasaran Cap pasaran merujuk kepada nilai pasaran semua cryptocurrency yang terdapat di pasaran setiap hari.
Altcoin Bitcoin adalah yang pertama dan paling berjaya dari semua cryptocurrency. Semua syiling lain dikumpulkan bersama di bawah kategori altcoin.
Blok Penjelajah Alat dalam talian untuk meneroka dan menganalisis blockchain cryptocurrency.
Ketinggian Blok Ketinggian blok merujuk kepada bilangan blok yang dihubungkan di blockchain.
Ganjaran Sekat Insentif diberikan kepada pelombong bitcoin yang berjaya mengira hash (verifikasi) dalam blok.
Menghubungkan Rantai Memindahkan satu cryptocurrency ke yang lain. Ini memerlukan urus niaga dilakukan dalam dua blok block yang berasingan.
Blockchain Konsortium Blockchain milik peribadi dan dikendalikan.
Kriptografi Proses menyulitkan dan menyahsulitkan maklumat.
Organisasi Autonomi Berpusat Merujuk kepada organisasi yang dijalankan oleh program komputer atau perisian daripada input manusia. Tidak ada pihak berkuasa pusat dalam hal ini.
Token Token sangat berkaitan dengan ICO dan sering dibina berdasarkan standard yang sudah ada dari rantaian blok ‘kontrak pintar’ seperti Ethereum.
ICO Ini bermaksud Penawaran Syiling Permulaan dan merujuk kepada kaedah baru yang mengganggu untuk projek memperoleh dana.
Garpu Dalam istilah cryptocurrency, garpu adalah peristiwa di mana cryptocurrency yang ada terbahagi kepada dua variasi kod.
Dompet Dompet cryptocurrency adalah cara utama pemilik cryptocurrency dapat mengakses syiling mereka.
Penyimpanan panas dan sejuk Ini merujuk kepada tempat dompet tertentu dihoskan. Storan panas merujuk kepada dompet yang dapat diakses dari sambungan internet, di mana penyimpanan sejuk merujuk kepada hosting dompet anda di luar talian pada perkakasan yang berasingan.
Escrow Escrow adalah pengaturan kewangan di mana pihak ketiga memegang dan mengatur pembayaran dana yang diperlukan untuk dua pihak yang terlibat dalam transaksi tertentu.
Kontrak pintar Blockchain Ethereum membolehkan kod digunakan ke atasnya dalam bentuk kontrak pintar. Kontrak ini pada dasarnya adalah sekumpulan peraturan matematik yang menentukan bagaimana urus niaga berfungsi
Bukti kerja (PoW) Agar transaksi dapat disahkan dan ditambahkan ke lejar Blockchain, terdapat pelbagai pendekatan yang telah dikembangkan untuk menyelesaikan proses ini.
Bukti-taruhan (PoS) Dalam cryptocurrency berasaskan PoS, pencipta blok seterusnya dipilih melalui pelbagai kombinasi pemilihan rawak dan kekayaan atau usia.
Bukti Kepentingan (POI) Ini adalah gaya bukti yang dipelopori oleh NEM koin sebagai alternatif ketiga untuk PoW dan PoS.
TA Singkatan untuk analisis teknikal, atau analisis nilai syiling berdasarkan pergerakan harga sejarah dan petunjuk yang canggih.
Node komputer yang disambungkan ke rangkaian cryptocurrency tertentu.
Perlombongan Perlombongan adalah proses mengesahkan transaksi baru pada lejar cryptocurrency diedarkan.
Bulan panas Ini merujuk kepada peningkatan cryptocurrency secara mendadak.
Pasaran Bear dan Bull Pasaran bull merujuk kepada kenaikan harga dan sentimen optimis yang mendorong pembelian. Pasaran bear dianggap kebalikan dari bull market, dengan trend harga menurun dan sentimen pesimis yang mendorong penjualan
Paus Merujuk kepada seseorang yang memegang sejumlah besar cryptocurrency
HODL Merujuk kepada strategi pelaburan pasif untuk mengabaikan pergolakan pasaran dan menunggu pulangan jangka panjang.
Garpu Keras Merujuk kepada jenis garpu yang membuat perubahan tetap pada protokol standard mata wang digital
Kedudukan Panjang / Panjang Merujuk untuk membuat pertaruhan bahawa aset tertentu akhirnya akan meningkat nilainya.
Kunci Peribadi Sebilangan maklumat yang disajikan sebagai rentetan huruf dan nombor yang dapat digunakan oleh pelabur untuk mengakses mata wang digital mereka
Kunci Awam Alamat di mana pelabur dapat menerima mata wang digitalnya menggunakan kombinasi huruf dan angka.
Rekt Berlaku apabila pelabur kehilangan sejumlah besar wang di pasaran cryptocurrency
Pendek / Pendek Berlaku apabila pelabur mengambil kedudukan pendek – membuat pertaruhan bahawa aset atau mata wang akan jatuh nilainya
Galakan Perlombongan Pelombong ganjaran mendapat untuk mengesahkan transaksi dan melombongnya ke blok
Tidak Merujuk kepada pelabur baru di pasaran cryptocurrency.
DApp Merujuk kepada aplikasi yang terdesentralisasi.

Sistem Dagangan Crypto Lain

Pedagang Kripto Peniaga Bitcoin Kekurangan Bitcoin Gaya Hidup Bitcoin
Bitcoin Rush Evolusi Bitcoin Keuntungan Bitcoin Kod Bitcoin

Penafian: Kandungan di halaman ini tidak boleh dianggap sebagai nasihat kewangan. Ia hanya untuk tujuan maklumat sahaja. Jangan sekali-kali melaburkan apa yang anda tidak mampu kehilangan. Selalu selidik sebanyak mungkin sebelum membuat sebarang keputusan kewangan dan berjumpa dengan penasihat kewangan yang bertauliah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me