Koji su top 7 izbora dionica za 2021?

Najbolji odabir dionica za 2021. godinu

Želite li ući na tržište dionica unutar 2021. godine? Tražite li najbolje dionice za kupnju za 2021. godinu?

Pogledajte 7 najboljih dionica koje su fantastični dodaci koji će biti dio ove godine.

7 izbora dionica za 2021. godinu

Nova avantura u trgovanju dionicama?

Tada ste došli na pravo mjesto jer imamo 7 najboljih odabira dionica u koje možete uložiti do 2021. godine, a koji su blistavi dodaci za vas kako biste ih zadržali dugoročno.

Od polaska iz burne 2020. godine do pomicanja naprijed u novu stvarnost, evo dionica s najboljom izvedbom za koje biste trebali izgledati da će ih posjedovati 2021. i nakon toga.

Top 7 izbora dionica za 2021:

1. Morgan Stanley (MS)

2. Amazon (AMZN)

3. PayPal Holdings Inc (PYPL)

4. Pinterest (PINS)

5. Etsy (ETSY)

6. Teladoc Health Inc (TDOC)

7. Žetva zdravlja & Recreation Inc (HARV)

Sve ove glavne dionice, kao i mnoge druge, možete kupiti na eToro i platiti 0% naknade!

Koji su top 7 izbora dionica za 2021?

Popis 7 najboljih dionica na današnjem tržištu koje bi se mogle pokazati pametnim dodacima vašem portfelju 2021. godine.

1. Morgan Stanley – MS

Američka multinacionalna investicijska banka pokazuje povjerenje dok prelazi u 2021. godinu.

MS trenutno ima ocjenu Zacks Rank # 2 a (Buy), a daljnjih 27 istraživačkih tvrtki dobilo je snažnu konsenzusnu ocjenu “Buy”. Investicijska banka jedna je od banaka koja predstoji pred novom konkurencijom u novu godinu.

U prosincu je odobreno i odobreno je ponovno pokretanje programa otkupa, na što je Morgan Stanley uskočio izravno i odobren je otkup dionica od 10 milijardi dolara koji bi dioničarima trebao biti plaćen od siječnja 2021. godine..

Ova će vijest, naravno, povećati broj dionica tvrtke koji se kreće prema naprijed, a to je potvrđeno nakon što je vijest objavljena u prosincu, jer je cijena dionica MS-ovih dionica porasla za 5,2% i veća je za 25% tijekom godine.

Od danas cijena dionice tvrtke iznosi 76,47 dolara.

U posljednjim tromjesečnim rezultatima, države članice izvijestile su o povećanju neto prihoda od 25%, zajedno s rastom prihoda od nešto više od 16% kako smo ušli u 2021. godinu.

Tvrtka također ima pouzdanu i dobru dividendu s dividendnim prinosom od 2,04%.

Krećući se naprijed, analitičari također daju MS-u srednji konsenzus ‘Nadmašiti’, što ukazuje na to da analitičari vjeruju da se očekuje da će dionice proći bolje od tržišnog povrata koji se predviđa.

Morgan Stanley projicira snažni oporavak u obliku slova V za 2021. godinu i naredne godine, na temelju rezultata tvrtke za 2020. godinu, koji postavlja pozornicu za postizanje i postizanje rasta od 6,4% BDP-a u 2021. godini, što je iznad predviđene prognoze od 5,4%.

Kako se svijet polako počinje otvarati kako je predviđeno ove godine, rast MS-a širom svijeta trebao bi se povećati.

Američka ekonomija prema izvještaju istraživanja Morgan Stanley pokazuje da je američka statistika uspjela ostati na snazi ​​i predviđa se rast BDP-a od 5,9% u 2021. godini.

Iako je Europa veći fokus na marku, budući da se stope novih zaraza znatno povećavaju, a gospodarstvo ima sporiji rast, država članica predviđa rast BDP-a od 5%.

S omjerom PE od 12,32%, njegov prinos na dividendu od 2,04%, snažna predviđanja analitičara, čini dionice Morgana Stanleyja najboljim izborom za 2021. godinu.

2. Amazon – AMZN

Amazon, globalna multinacionalna tehnološka tvrtka koja je mnogo više. Uključivanje njihovih ruku u razne načine, uključujući e-trgovinu, digitalni streaming, računalstvo u oblaku da nabrojimo samo neke.

Proglašena kao jedna od 5 najvećih tvrtki u američkoj industriji informacijske tehnologije, zajedno s drugim globalnim brendovima pogođenim poput Microsoft, Google, Apple i Facebook.

Amazon je nedvojbeno i proglašen je ‘najvrjednijom’ markom na svijetu.

Uvidom u Amazonove financijske brojke, vidjet ćete da AMZN nije najjeftinija dionica u koju se može ulagati, ali dugoročno, stabilnost i rast tvrtke dva su ključna čimbenika za utvrđivanje ove uspješne dionice.

Amazon je trenutno dobio ocjenu Zacks Rank s # 3 Hold trenutno. Međutim, to ne znači reći da dionice ne vrijedi kupiti; to jednostavno znači da se savjetuje da se ne savjetuje ako ste trenutni dioničar koji zadržava svoju poziciju dok se ne dogodi daljnje kretanje.

Rekavši to, dionica AMZN-a ocijenjena je analitičarom “Snažna kupnja” za kupnju 35 Wall Street-a, s onim koji dionicama savjetuje da ih zadrže. Analitičari su također ponudili 12-mjesečni ciljni iznos cijena tijekom posljednja 3 mjeseca s prosječnom ciljanom cijenom od 3.810,18 USD, što je 21,41% više u odnosu na prethodnu cijenu, s visokim predviđenim ciljanim cijenama od 4.350,00 USD.

Na kraju 6. siječnja cijena dionice Amazona iznosila je 3.138,38 dolara, a danas iznosi 3.186,02 dolara.

S obzirom na to da su 2020. godine tvrtke širom svijeta i svih industrija uzele veliki pogodak, Amazon je imao ogromnu korist. Svojim impresivnim i vidljivim rastom i evolucijom u nove tehnologije, uključujući nove usluge streaming glazbe, prelaze u novu godinu.

AMZN je također potvrdio u najnovijim vijestima da je zabilježio najveći dosadašnji rekord od preko 1,5 milijardi isporuka na globalnoj razini tijekom blagdana i očekuje da će rezultati tvrtke u četvrtom tromjesečju impresivno porasti za očekivanih 38%.

Predviđanja su dugoročno postavljena za tvrtku, zbog čega je Amazon vruća dionica s velikim kapitalom u vašem rastućem portfelju.

3. PayPal Holdings Inc – PYPL

PayPal Holdings, sustav mrežnog plaćanja je profitirao i postao popularniji nego ikad prije. Doduše, trenutna pandemija potaknula je tvrtku da postane popularnija jer se pojedinci obraćaju internetskim plaćanjima zbog mjerenja zaključavanja, a pojedinci zahtijevaju kupnju putem interneta, a trenutni novčani prijenosi predstavljaju veliku prednost.

Opet poput Amazona, dionice PayPala mogu biti skupe, ali u široj slici kada pogledate statistiku tvrtke, je li doista toliko skupo koliko su pojedinci savjetovali? Ne vjerujemo da je to slučaj.

Dionica s velikom kapitalizacijom trenutačno ima Zackovu ocjenu ‘Hold’, s 23 od 29 analitičara Wall Streeta koji dionice savjetuju kao ‘snažnu kupnju’, 3 dionice ‘kupuju’, a 5 daje ocjenu ‘drži’.

Kada je riječ o prognozama analitičara za naredne godine, PayPal je dobio prosječnu trogodišnju prognozu od 34,4 milijarde dolara, što je rast od 63,39%. Zarada tvrtke po cijeni od dionice također je dobila odgovarajući prosječni porast na 4,77 dolara, što je povećanje od 78,65%.

Ukupna zarada PayPala u 2020. godini bila je 3.142 milijarde dolara, a na temelju 13 predviđanja analitičara Wall Streeta, tvrtka je dobila potencijalnu zaradu za 2021. godinu 4.084 milijarde dolara, a naginjući u 2022. godinu, predviđa se da će zarada PYPL-a iznositi 5.084 milijarde dolara.

Cijena dionice PYPL-a od danas iznosi 233,86 USD.

PayPalovo financijsko zdravlje također je zeleno, imovina tvrtke prema obvezama je iznad i dobro pokrivena, a PYPL-ov EBITDA od 4,06 milijardi dolara ugodno je u stanju smanjiti razine kamata na dug tvrtke od 8,94 milijardi dolara.

U posljednjim tromjesečnim rezultatima PayPala u studenom, tvrtka je pokazala da je premašila iznad svih predviđenih prognoza, imajući prihod od 5,46 milijardi dolara u usporedbi s predviđenom brojkom od 5,41 dolara od strane analitičara i svoj EPS (zarada po dionici) na 1,07 dolara iznad analitičkih predviđanja od 0,94 USD.

Krećući se prema 2021 i godinama koje dolaze, PayPal je dionica koja će postojati dugoročno i dionica koja će dati velik rast zajedno s vrijednošću kako se tvrtka nastavlja širiti, a pojedinci i dalje napredovati i kupovati na liniji.

4. Pinterest – PINOVI

Pinterest Inc, vjerojatno jedna od najkreativnijih platformi društvenih medija dostupnih svijetu do danas. Izvorni, jedinstveni, kreativni dizajn tvrtke koja može prikvačiti kreativne slike i videozapise za dijeljenje na vlastitu imidž privlači milijarde da postanu dijelom i odmaknu se od negativnosti koju neke društvene platforme postavljaju i usredotoče se isključivo na pozitivnost.

U 2020. godini kako su pojedinci bili prisiljeni ostati kod kuće ili biti ograničeni zbog pandemije koronavirusa, viđeni su pojedinci širom svijeta kako se prijavljuju na društvenu platformu radi stvaranja i stjecanja kreativne inspiracije.

Uz nadahnuće, odabrane kreativne dizajne možete kupiti i putem aplikacije za društvene medije s tvrtkama kao što su IKEA i Shopify dodajući svoje kataloge za kupovinu na društvenu platformu.

Izvješteno je da su dionice društvenih aplikacija obrasle za 290% u 2020. godini, što je privuklo investitore širom svijeta da pomno pogledaju i usredotoče se na kreativnu društvenu platformu.

Zatvaranje konačnog datuma 31. prosinca, cijena dionice PINS-a iznosila je 65,90 USD, a do danas trenutna cijena dionica tvrtke iznosi 67,11 USD.

Kao što mnogi vjeruju da će tvrtka poboljšati svoje izglede za digitalno oglašavanje jedna je od prednosti zajedno s financijskim elementima od kojih socijalna platforma ima koristi.

19 Analitičari s Wall Streeta prognozirali su da je dio dionica PINS-a jedan od njih, a njih 14 trenutno daje “snažnu kupnju”. Ocjena Zacks ranga za Pinterest potvrđena je kao “zadržavanje” dionica.

Gledajući brojke tvrtke za 2020. godinu, prihod tvrtke je rastao brže od prosjeka američkog tržišta za 36,5% i američkog internetskog sadržaja & Prosjek informacijske industrije.

Za razliku od 2021. godine, predviđa se rast tvrtke veličanstvenom stopom od 64,96% godišnje, a u četvrtom tromjesečju tvrtke stručnjaci predviđaju i porast do oko 60% u odnosu na prošlu godinu.

Što se tiče cjelogodišnje prognoze tvrtke, stručnjaci su predviđali rast od 43% u 2020./2021., S daljnjim rastom na 2,4 milijarde USD u sljedećoj godini.

Omjer duga i kapitala PINS-a također se smatra razumnim kad se izračuna na 0,19.

Dobivanje zelenog svjetla iz analize na duži rok i uspješna je 2020. godina jer ljudi postaju sve kreativniji i njezine procvjetale brojke čine ovu mjehuričastu dionicu savršenim dodatkom za dugoročno ulaganje.

5. Etsy Inc – ETSY

Popularno web mjesto za e-trgovinu Etsy snažna je sila 2020. godine i namjerava se nastaviti dalje kretati u novu godinu i naredne godine.

Kao i ostale tvrtke za e-trgovinu s popisa, Etsy je također imao koristi od pandemije jer su potrošači imali dodatnog vremena da mogu kupovati jedinstvene, ručno izrađene dizajne, od prigodnih dizajnerskih proizvoda do vjenčanica, Etsy ima sve.

Etsy posluje iz cijelog svijeta, povezujući prilagođene dizajnere sa njihovim potrošačima s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Dodatni proizvodi koji su ove godine bili traženi su jedinstveni dizajneri maski za lice koje su stvorili kreatori koji su ostvarili dobru prodaju širom svijeta..

Kao dionica koja je klasificirana kao podcijenjena za 4,92% zbog svoje cijene fer vrijednosti i novčanog toka, kad vidite kakav je daljnji učinak dionica s predviđanjima dionica, možda ćete htjeti biti uključeni u ova rastuća tvrtka.

Ocjena Zacks ranga ocijenila je dionicu ETSY trenutno ocjenom “Kupi”, zajedno s 11 od 13 ulagača s Wall Streeta koji su ocijenili dionicu “Snažnom kupnjom” koja napreduje s 1 “Kupi” i 1 “Zadrži”.

I postoji razlog zašto analitičari predviđaju takve prognoze, jer je bruto roba tvrtke samo 2020. dosegla 10 milijardi dolara, što je gotovo dvostruko više od prošlogodišnje brojke.

Prema The Wall Street Journal-u, Etsy je također zabilježio bolji rast digitalne prodaje na Cyber ​​ponedjeljak, s 73% pobijedivši neka od većih imena, uključujući Amazon.

Iz izvješća tvrtke u trećem tromjesečju pokazuje pozitivne izglede.

Od 30. rujna prihod tvrtke na 451.478 USD porastao je za 128,1% u odnosu na prošlu godinu, a tržišni prihod bio je nevjerojatnih 341.623 USD veći za 141,2% u odnosu na 2019..

Uz financijska povećanja tvrtke, Etsy je zabilježio porast svojih aktivnih kupaca za 55,4%, sa 44.807 u 2019. na 69.649 od 2020..

Prognoza za budućnost koja su predviđali analitičari izgleda sjajna za ETSY.

Predviđa se da će prihod tvrtke rasti 24,72% godišnje, s tim da će se prosječni trogodišnji prognozirani prihod postaviti na 2,7 milijardi dolara, što je + 99,2% od ovogodišnjih predviđanja.

ETSY-ova prognoza zarade po dionici također ima izdašne izglede jer ima prosječnu jednogodišnju prognozu od 2,04 USD, što dovodi do prosječne trogodišnje prognoze od 4,55 USD za + 135,65%.

Da zaključimo, predviđa se da će Etsyjeva zarada rasti za 31,81% godišnje.

Kako se predviđa da će prihod tvrtke rasti za 24,72% brže od prosjeka na američkom tržištu, njegov prihod trebao bi zablistati u narednim godinama, a mjerenja zaključavanja koja se projiciraju širom svijeta što će stvoriti više prodaje usmjerenih na mrežu, čini Etsy dionicu dodatnim ulaganjem kupujte i čuvajte u doglednoj budućnosti.

6. Teladoc Health Inc – TDOC

Teladoc Health Inc bio je na pravom mjestu u pravo vrijeme 2020. godine jer telemedicinska industrija nastoji pogurati napredak u budućnost.

Multinacionalna tvrtka za telemedicinu i virtualnu zdravstvenu zaštitu osnovana je 2002. godine eskalirala je tijekom 2020. godine, jer su ljudi ostajali kod kuće i još uvijek to čine širom svijeta s učincima zaključavanja koji su postavljeni kako bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusom.

Kako pojedince nisu mogli vidjeti na fizičkim sastancima jedan na jedan, zakoračite u Teladoc Health kako biste spasili stvar jer marka omogućava ljudima da imaju medicinske sastanke sa zdravstvenim radnicima gotovo na mreži.

Prošle godine dionice Teladoca porasle su za 139%, jer se tržište telemedicine počelo širiti za budućnost.

Trenutno tvrtka ima otprilike 51,5 milijuna aktivnih članova širom svijeta koji mogu iskoristiti usluge tvrtke.

Iako, uspjeh tvrtke tijekom godine može dovesti u pitanje ljude da vjeruju da je tvrtka imala koristi samo zbog izbijanja Covid-19, to zapravo nije slučaj.

TDOC je u porastu već dugi niz godina jer industrija svojom virtualnom medicinskom prisutnošću vodi u budućnost. 2005. Teladoc je obavio više virtualnih sastanaka nego bilo koja druga tvrtka u industriji, s 15 milijuna virtualnih sastanaka.

Ocjena Zacks Rank postavljena je kao „Hold“ za tvrtku s ocjenom „A“ za rast, zajedno s 15 od 24 analitičara s Wall Streeta koji daju ocjenu „Snažna kupnja“ i 9 kojima marka daje ocjenu „Hold“.

Predviđeni prihod za rast tvrtke izgleda snažno s iznimnom stopom rasta od 76,31% godišnje.

Prosječna stopa rasta medicinske zalihe u prvoj godini postavljena je na 2,0 milijarde dolara za + 125,44% i raduje se trogodišnjoj prosječnoj prognozi koja je za 3,5 milijarde dolara veća za + 307,4%.

Analitičari Wall Streeta također su predvidjeli da bi se cijena dionica Teladoca potencijalno mogla povećati na 230,04 dolara do siječnja 2022., dok cijena dionice tvrtke danas iznosi 219,29 dolara..

Iako još uvijek čeka da tvrtka postane profitabilna, Teladoc Health je dokazan i pokazuje kamo marka vodi.

Učinak ove dionice još uvijek nije gotov i trebao bi rasti tijekom sljedećih godina kako idemo u digitalnu budućnost. Što čini Teladoc Health zalihom za kupnju 2021. godine.

7. Zdravlje žetve & Recreation Inc – HARV

Kako će 2021. novoizabrani predsjednik Joe Biden preuzeti kormilo u Bijeloj kući, industrija kanabisa bi se potencijalno mogla vinuti u visine.

Kanadska tvrtka HARV jedna je od manjih zaliha u usporedbi s ostalim dionicama kanabisa na današnjem tržištu, ali ima značajne prednosti u odnosu na druge.

Trenutno se trguje po 2,56 dolara po dionici, a analitičari i investitori koji su već na tržištu kanabisa savjetuju dionice kao “krađu” zbog potencijalnog rasta tvrtke tijekom sljedećih godina.

7 Analitičari s Wall Streeta dali su srednju konsenzusnu ocjenu “Kupi” s ciljanom cijenom od 4,29 CAD za dionice trenutno, u svjetlu financijskih podataka tvrtke.

U 2020. prodaja je porasla za 229 milijuna američkih dolara, iako je neto prodaja lagano pala za – 45,5 milijuna američkih dolara, dok je neto dug tvrtke iznosio 167 milijuna američkih dolara.

U financijskom izvještaju HARV-a u drugom tromjesečju, prihod tvrtke porastao je za 55,7 milijuna američkih dolara za 109% u odnosu na 2019. gdje je iznosio 26%.

Prema izvještaju tvrtke iz trećeg tromjesečja, HARV je prihodio u trećem tromjesečju 61,6 milijuna dolara, što je rast od 86% u odnosu na 2019. godinu, zajedno s prilagođenim EBITDA-om od 10,5 milijuna dolara u odnosu na rezultat iz drugog tromjesečja od 4,1 milijun dolara.

Neto gubitak tvrtke također je u značajnoj mjeri prosvijetlio u izvješću jer je HARV u trećem tromjesečju prijavio neto gubitak od 2,1 milijun dolara u odnosu na 39,1 milijuna dolara u trećem tromjesečju 2019..

Krećemo naprijed, Harvest Health & Rekreacija je zaustavila neke od njihovih planova u 2020. godini kako bi smanjila troškove zbog utjecaja pandemije, međutim, trenutno se planira proširenje provesti 2021. godine jer industrija dobiva sve veći rast i pažnju koju zaslužuje.

Kako nova godina dolazi u punom jeku, industrija kanabisa industrija je koja će se poletjeti s Harvest Healthom & Recreation Inc jedan je od najboljih izbora dionica u prilično novoj industriji kanabisa.

Dionice: Sažetak

Ovih 7 najboljih najboljih odabira dionica za 2021. godinu nude niz raznolikosti jer su ove dionice postavljene u raznim industrijama, imaju i arhiviraju fantastične rezultate rasta te su postavljene za dugoročniji uspjeh kako predviđaju analize i uprava svake tvrtke.

Kako investirati u top 7 dionica s najboljim rezultatima?

Sljedeći korak u vašem trgovačkom putovanju, nakon što ste zadovoljni odabranim dionicama, jest potraga za pravim posrednikom koji odgovara vašim potrebama za investiranjem.

Ulaganje je jednostavno, brzo i jednostavno kada imate prave veze.

Ne, ne trebate uspostavljati fizičke sastanke ili telefonske pozive koji su u tijeku, to jednostavno možete učiniti iz udobnosti svog doma na mreži.

Vodeća platforma za internetsko trgovanje eToro ima sve i još više pri ruci za vaše putovanje u investiranje. Ako ste početnik u investiranju, do danas nema bolje platforme na tržištu.

Imajući više od 12 milijuna klijenata širom svijeta, pristup preko 800+ dionica za ulaganje, pristup preko 16 međunarodnih tržišta, uključujući dva najveća tržišta UK i SAD, a sve uz dodatnu ogromnu korist od ponude nula provizije– naknade.

Ako vam je potrebno više vremena i istraživanja, eToro nudi mrežne tečajeve kako biste usavršili znanje o trgovanju dionicama, zajedno s pad tečajevima, ako je potrebno, s osobnim mentorom koji će vam odgovarati na nedoumice i upite. možeš imati.

Nakon što otvorite svoj trgovački račun, slobodno se bavite kada želite započeti svoje trgovačko putovanje.

Ako usput tražite smjernice, premda je pametno ne prelaziti pojedince iz usta u usta doslovno, eToro vam daje prednost što možete vidjeti i pristupiti portfelju drugih investitora ako želite potražiti dodatnu inspiraciju..

eToro – Top Broker, kupujte dionice putem 0% provizije

etoro broker

eToro su se tijekom godina dokazali kao pouzdani na burzi – preporučujemo da ih isprobate.

Vaš je kapital u opasnosti. Mogu se primijeniti i druge naknade

Ključni za poneti:

  • 7 najboljih izbora dionica za 2021. također su dionice koje će se zadržati dugoročno.
  • Odabranih 7 dionica s najboljom izvedbom i dalje dolaze sa svojim elementima rizika, što je pametno za provođenje dodatnih istraživanja kada se istraže odabrane dionice.
  • Ako ste početnik, prilikom stvaranja portfelja savjetuje se dobra raznolikost dionica.
  • Pametno odaberite svog brokera kada želite započeti svoje trgovačko putovanje, jer bi to moglo biti skupo.
  • Uvijek se nježno podsjetite da pri ulaganju ništa nije zajamčeno, pa je pametno uvijek biti svjestan u što ulazite prije nego što uložite novac.

Nadamo se da je naš popis najboljih izbora dionica za investiranje 2021. godine bio koristan. Bez obzira na vašu strategiju ulaganja, praćenje trenutnih trendova i predviđanja najbolji je način za izgradnju snažnog portfelja punog najboljih dionica.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me