16 najboljih botova za kripto trgovanje (recenzirano)

Posljednje ažuriranje: 28. prosinca 2020

Ostvarivanje profita na vrlo nestabilnom tržištu kriptovaluta sve je u vremenu i pristupu zdravim strategijama trgovanja i tehničkoj analizi. Sa stotinama sredstava koje možete birati i tržišta otvorena 24 sata dnevno, neprekidno, krivulja učenja za nove kripto trgovce mnogo je strmija, a potencijal za gubitke često je puno veći. 

Iz tih razloga, botovi za kripto trgovanje i softverske platforme postali su ključni za mnoge trgovce. Koristeći softver za automatsku trgovinu u vaše ime, ne samo da možete izvršavati poslove u bilo koji sat u danu, već mnogi kripto trgovinski botovi imaju značajke koje vam zapravo pomažu u razvoju i pročišćavanju vlastitih strategija trgovanja. Na vrlo nestabilnom kripto tržištu, velika je vjerojatnost da već trgujete protiv botova bilo da to znate ili ne. 

Ovaj vodič pruža detaljnu raščlambu najboljih botova za kripto trgovanje i jedinstvene prednosti koje oni pružaju, ali prvo ćemo proći kroz pregled najvažnijih značajki na visokoj razini kojih morate biti svjesni kada analizirate razne botove za kripto trgovanje, alata i platformi.

Što je trgovački bot i trebate li ga zaista koristiti??

Bilo koji automatizirani sustav trgovanja temelji se na skupu pravila koja određuju kada se kupuje ili prodaje. Botovi se koriste na tradicionalnom tržištu dionica od 1980-ih za kuriranje indeksnih fondova i diverzifikaciju portfelja. Ovi botovi automatiziraju posao koji su ulagači u povijesti sami obavljali, što može uštedjeti presudno vrijeme na brzom kripto tržištu. 

Zatim postoje tehnički botovi za trgovanje koji predviđaju kretanje cijena i izvršavaju poslove na osnovu signala i pokazatelja. To su najčešće korišteni botovi dok se kripto trgovci utrkuju kako bi pobijedili tržište pobjedničkom strategijom. 

Značajke koje treba potražiti u botovima i alatima za kripto trgovanje

Besplatna proba

Svi trgovački botovi navedeni na ovom popisu dobro su pregledani u raznim zajednicama i web lokacijama za kripto trgovanje, ali ništa nije bolje od isprobavanja proizvoda za sebe. Većina alata i platformi na ovom popisu nudi besplatno probno razdoblje, ali svakako provjerite.

Društveno trgovanje

Uz razvoj vlastitih strategija trgovanja, možda ćete htjeti i opciju praćenja drugih trgovaca i drugih uobičajenih strategija koje se koriste s proizvodom. Dobro tržište strategija izgrađeno u vašem odabranom trgovačkom alatu olakšat će i isplativo iskoristiti profitabilne trgovinske strategije. 

Backtesting

Backtesting vam omogućuje da testirate strategije trgovanja na temelju povijesnih podataka kako biste vidjeli kako bi se algoritam ili strategija trgovanja izvodili u stvarnim tržišnim uvjetima. Očito je da želite imati pristup značajkama povratnog testiranja koje stvaraju najrealnije simulacije, što znači uzimajući u obzir klizanje i kašnjenje. To znači da je točnost alata za povratno testiranje pouzdana samo onoliko koliko su povijesni izvori podataka iz kojih vuče. Također ćete htjeti potražiti snažnu zajednicu trgovaca koji dijele svoje konfiguracije za provjeru na forumima zajednice. 

Indeksi 

Mnogi alati za trgovanje nude automatizaciju portfelja i važno je razmotriti kako stvaraju svoje indekse. Za razliku od dionica i vrijednosnih papira, nije moguće održavati cjelovit indeks svih kovanica kojima se trenutno trguje na kripto tržištu. Dakle, dobar trgovački bot trebao bi imati obrazovni sadržaj koji detaljno opisuje koji se kovanici uzorkuju i kako se tržišni limiti ponderiraju u indeksu. 

U osnovi u oblaku u odnosu na poslužitelj

Većina najnovijih kripto botova zasniva se na oblaku, pa ako vam je udobnost glavni prioritet, toga morate biti svjesni. Ako alat za trgovanje nije zasnovan na oblaku, morat ćete stalno raditi na poslužitelju / računalu kako biste bili sigurni da nećete propustiti nijednu trgovinu. Iako zahtijeva određeno tehničko znanje za pokretanje softvera za trgovanje na vlastitom poslužitelju, prednost je što je prilagodljiviji i obično ima veće performanse. Ako vam je ovo prioritet, na ovom su popisu izvrsni programi otvorenog koda. 

Trgovačke zajednice

Što se tiče trgovine, zajednica oko proizvoda često može biti jednako važna kao i sam proizvod. Ne plaćate samo tehnologiju, već i priručnik za život koji će vam pomoći da je najučinkovitije koristite. Ako stvarno želite izvući maksimum iz svog softvera za trgovanje, dobra je ideja provjeriti trgovinsku zajednicu koja ga koristi. Mnogi alati za trgovanje s ovog popisa uložili su velika ulaganja u razvoj zajednice, dok su drugi prikladniji za usamljene trgovce vukovima. Usporedite koliko su trgovačke zajednice aktivne na Telegramu, Redditu ili Discordu. Također vam je važno uzeti u obzir zemlju i jezik trgovačke zajednice jer su kripto propisi različiti u cijelom svijetu. 

Podrška & Vodiči

Dok razmišljate u koje alate za trgovanje investirati, pogledajte obrazovni sadržaj dostupan na web mjestu. Kako bi dosegle rastuće tržište novih kripto trgovaca, mnoge platforme na ovom popisu razvile su module za obuku, blogove i videozapise kako bi educirale svoje korisnike. Razmislite i o ponuđenoj podršci kada stvari neizbježno pođu po zlu. Pomoću responzivnog chata ili telefonske podrške mogu se odmah riješiti greške i ažuriranja kako biste mogli nastaviti s trgovanjem – inače biste mogli izgubiti dragocjeno vrijeme na dane ili tjedne čekajući odgovor na e-poštu.. 

Kripto porezne integracije softvera

Pri trgovanju kripto botovima i automatiziranim alatima može biti lako postići velik broj trgovina. To vam može predstavljati izazovno prijavljivanje vaših kripto dobitaka i gubitaka na porezima ako nemate pravi softver. Važno je pogledati tvrtke za kripto porezni softver koje su kompatibilne s odabranom trgovinskom platformom. CryptoTrader.Porez je vodeći softver za kripto porez koji je udružen s mnogim vrhunskim botovima za kripto trgovanje, terminalima i alatima na ovom popisu. Dobar softver za kripto porez koji podržava vašu strategiju kripto trgovanja učinit će vaše porezno izvještavanje izuzetno jednostavnim i bez stresa. 

Provjeri ovaj vodič da biste saznali više o tome kako funkcionira izvještavanje o kripto porezu.

Najbolji infografski botovi za kripto trgovanje

Naše trgovačke platforme po izboru:

Najbolje za početnike 

– Škampi

– CryptoHopper

– Coinrule

Najbolje za napredne 

– Coinigy

– 3Commas

– HaasOnline

Najbolje za cijenu

– Zignaly

– HodlBot

Najbolje za korisničko sučelje

– Kryll

– Škampi

Najbolje za zajednicu

– 3Commas

– Gunbot

Razbijanje najboljih botova za kripto trgovanje:

1. CryptoHopper

Kriptohopper trgovački bot

CryptoHopper jedan je od najčešće korištenih trgovačkih botova na tržištu i nudi mnoge značajke koje bi početnik trebao tražiti: trgovanje papirom, backtesting, prateći stop-loss i alat za dizajniranje strategija koji olakšava prilagodbu vaše strategije trgovanja uz pomoć preko 130 pokazatelja. Imaju robustan odjeljak s vodičima za početnike, kao i mogućnost kupnje najboljih strategija i obrazaca od stručnih trgovaca. Unutar svoje nadzorne ploče signalizatora olakšavaju pretplatu na mnoge vanjske signalizatore. CryptoHopper se temelji na oblaku i podržava do 12 razmjena, a oni uvijek dodaju više. Za napredne trgovce, CryptoHopper ima tržište besplatnih i plaćenih signala koje možete kombinirati s tehničkim pokazateljima za prilagodbu vlastite strategije. 

Cijene

Imaju besplatni Pioneer paket koji omogućuje ručno trgovanje i upravljanje portfeljem, ali ako stvarno želite shvatiti njihovog trgovačkog bota, isprobajte njihovo 7-dnevno besplatno probno razdoblje paketa Explorer. Imaju tri paketa za mjesečnu pretplatu u rasponu od 19 do 99 dolara. 

Razmjene

Binance, Binance.us, Bitfinex, Bittrex, Coinbase Pro, Bitvavo, HitBTC, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

2. Bitna praznina

Bitsgap kripto bot

Bitna praznina je noviji bot na tržištu koji omogućuje automatizirano trgovanje s unaprijed izgrađenim algoritmima. Ovi algoritmi omogućuju korisnicima da iskoriste fluktuirajuća kretanja na tržištu i idealno generiraju dobit na eery trgovini. Uz gotove algoritme, Bitsgap korisnicima nudi signale koji vas upozoravaju na kovanice s najjačim potencijalom u kratkom ili dugoročnom razdoblju.

Alat Bitsgap također nudi kompletan terminal za trgovanje koji omogućava korisnicima da trguju izravno u aplikaciji. Provjeri Bitna praznina ovdje.

Cijene

Tvrtka nudi besplatno 14-dnevno probno razdoblje za početak. Složeni planovi kreću se od 19 do 110 dolara mjesečno nakon isteka besplatnog probnog razdoblja.

Razmjene

Binance, Bitfinex, OKEX, Huobi, HitBTC, Bittrex, Kucoin, Exmo, Kraken, CEX.IO, Livecoin, Poloniex, Bitstamp, Coinbene, Coinex, Gemini, Gate.io, Liquid, Yobit, Bibox, Bit-Z, DDEX, BigOne, Bithump

3. HaasOnline

HaasOnline platforma za kripto trgovanje

HaasOnline jedna je od najpopularnijih automatiziranih trgovačkih platformi za napredne trgovce, a ima dokazani rekord od 2014. Počeli su s poslužiteljskom platformom, ali nedavno su dodali i opciju zasnovanu na oblaku. 

Haasonline ima snažan mehanizam za testiranje unatrag koji uzima do 56 tjedana povijesnih podataka. Jedna od njegovih glavnih značajki je Flash crash bot koji vam omogućuje da napravite strategiju širenja naloga na tržištu koje odaberete. Trenutno podržavaju 22 razmjene, a trgovci maržom bit će zadovoljni širokim rasponom platformi za trgovanje terminskim ugovorima. Iako je izvrsna opcija za napredne trgovce, njihov Visual Editor pojednostavljuje postupak izgradnje trgovinskih strategija bez kodiranja. 

Cijene

Haasonline nudi tri paketa za jednokratnu uplatu od 0,047 BTC za početnike, 0,083 BTC za Jednostavne i 135 BTC za Napredne. Ne nude potpuno besplatno probno razdoblje, ali njihov premium paket možete isprobati 2 tjedna uz popust. 

Razmjene

Binance, Bilance Futures, Binance.us, Bitfinex, BitMEX, Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Cex.io, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi Global, Ionomy, Kraken, Kraken Futures, KuCoin, OkCoin, OKEx, OKEx Budućnosti, Poloniex

4. 3komme

3Comas trgovački bot

3Commas novi je natjecatelj u automatiziranom trgovačkom bot prostoru koji koristi prosjek dolara u svrhu informiranja o trgovinskim odlukama. Ova se platforma posebno ističe po svom alatu za zaustavljanje. To znači da možete iskoristiti iznenadni skok cijena jer će zaustavno zaustavljanje držati vašu poziciju otvorenom sve dok cijena raste. Čim se cijena preokrene, vaša pozicija će se automatski zatvoriti. Još jedna sjajna značajka 3Commasa je ta što nude podršku u više valuta. 

3Commas je platforma zasnovana na oblaku i podržava do 20 razmjena. Početnici mogu započeti sa značajkom trgovanja papirom kako bi isprobali svoje strategije. Napredni trgovci dobit će vrijednost od svog SmartTrading alata koji omogućuje trgovanje s više burzi i parova unutar njihovog pojednostavljenog sučelja. 

3Commas također ima udružio s CryptoTrader.Tax kako bi svojim korisnicima omogućili automatsko izvještavanje o porezu.

Cijene

3Commas nudi trodnevno besplatno probno razdoblje za Pro paket, koje vam omogućuje isprobavanje svih njihovih značajki. Imaju mjesečne pretplatne planove u rasponu od 22, 37 i 75 dolara. Postoji popust od 15% za 6-mjesečnu pretplatu i 25% popusta za godišnju pretplatu. Ako želite pristupiti signalima tržišta, to je dodatna pretplata putem njihovog tržišta. 

Razmjene

Binance, Binance DEX, Bilance Futures, Binance.us, BitMEX, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, Bybit, Cex.io, Coinbase Pro, Exam, Gate.io, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex, YoBit

5. Škampi

Shrimpy kripto trgovački bot

Škampi platforma je za upravljanje portfeljem koja također nudi alate za automatizirano trgovanje. Shrimpy je postao poznat po svom alatu za automatsko rebalansiranje portfelja; međutim, nedavno su Shrimpy pokrenuli vlastiti terminal za trgovanje na više burzi. Terminal vam omogućuje da trgujete izravno sa Shrimpy sučelja, umjesto da morate ići na mjenjačnicu. Ovo je još jedna platforma koja se doista ističe po pojednostavljenom korisničkom sučelju i snažnom odjeljku s vodičima. Oni nude bogatstvo značajki, uključujući backtesting, socijalno trgovanje i rebalans portfelja. 

Shrimpy ima sjajnu zajednicu, kao i značajke društvenog trgovanja. U zajednicu možete ući putem Reddita, Telegrama ili Discord-a kako biste saznali više o tome kako drugi korisnici koriste alat i zarađuju..

Škampi također ima udružio se s CryptoTrader.Tax ponuditi svojim korisnicima jednostavno rješenje za prijavu poreza. Ako postanete škrt korisnik, možete mirno spavati znajući da vaše porezno izvješćivanje može biti automatizirano s ovim CryptoTrader.Tax partnerstvom.

Cijene

Početak izrade vašeg automatiziranog portfelja je besplatan. Jednom kad prijeđete na naprednije značajke, Shrimpy košta 13 – 19 USD mjesečno. Oni također nude korporativne cijene za tvrtke i kripto tvrtke koje žele iskoristiti svoj softver za trgovanje. 

Razmjene

Bibox, Binance, Binance.us, Bitfinex, BitMart, Bitstamp, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

6. Coinigy

Coinigy kripto trgovački bot

Coinigy jedan je od vodećih terminala za kriptovalute na tržištu. Slično kao i nekoliko drugih na ovom popisu, Coinigy platforma omogućuje vam izravnu integraciju s vašim razmjenama po izboru i trgovinu na svim platformama izravno s korisničkog sučelja Coinigy.

Coinigy je platforma zasnovana na oblaku koja, osim na webu, nudi iOS i android aplikacije svog proizvoda – omogućujući korisnicima trgovanje putem mobilnih uređaja. Također možete koristiti Coinigyev paket od preko 75 tehničkih pokazatelja, kao i njihove aplikacije i integracije trećih strana kako biste bili sigurni da nikada nećete propustiti trgovinu.

Platforma Coinigy danas se može pohvaliti stotinama tisuća korisnika koji koriste svoj paket trgovačkih alata, tako da znate da ste u dobrim rukama. 

Uz to, tim Coinigy udružio se s CryptoTrader.Taxom kako bi svim svojim korisnicima koji trguju na njegovoj platformi omogućio pristup jednostavnom poreznom izvještavanju. Korisnici Coinigy mogu trgovati izravno u CryptoTrader.Tax, a softver će automatski stvoriti potrebne porezne obrasce na temelju svojih povijesnih podataka o trgovini. Pogledajte više o ovome partnerstvo ovdje.

Cijene

Mjesečna pretplata kreće se od besplatne (za samo početak), do 18,66 USD do 99 USD. Viši stupnjevi dobivaju pristup većoj dubini značajki i alata.

Razmjene

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, Coinbase Pro, Huobi Pro, Kraken, Kucoin, Poloniex

7. Zignaly

Zignaly kripto trgovački bot

Zignaly je još jedan novi trgovački terminal koji nudi besplatnu probnu verziju s njihovom opcijom trgovanja papirima. Ono što je započelo kao vrhunski pružatelj kriptovaluta, preraslo je u punopravnu platformu za kripto trgovanje i paket alata za trgovce. 

Zignaly nudi trgovinu kopijama, trgovanje botovima i puni kripto terminal unutar platforme. To je softver zasnovan na oblaku, a tim je usredotočen na to da bude niska prepreka ulasku u platformu koja pojednostavljuje čitav postupak od početka do kraja. 

Jedna od najboljih karakteristika Zignalyja je dubina integracije njihovih signala. Možete povući signale svog omiljenog davatelja signala kako biste automatski trguvali tim signalima. 

Zignaly je još jedna trgovačka platforma koja se udružila s CryptoTrader.Taxom kako bi svojim korisnicima omogućila automatizirano izvještavanje o porezu. Pogledajte više o partnerstvo ovdje.

Cijene

BESPLATNO. Zignaly je potpuno besplatan za upotrebu kao rezultat njihovog partnerstva s raznim burzama kriptovaluta. To je ogromna prednost u odnosu na konkurentske proizvode, a pokušaj platforme čini neuobičajenim!

Razmjene

KuCoin, Binance, Uskoro još …

8. Kryll

Kryll bot za kripto trgovanje

Što se tiče izgradnje vlastitih strategija trgovanja Kryll.io vodi tržište s izvanrednim korisničkim sučeljem. Njihov uređivač strategija nudi intuitivno sučelje za povlačenje i ispuštanje koje vam omogućuje grafičku izgradnju strategije trgovanja. Tada možete besplatno isprobati svoju strategiju u demo načinu; morate platiti tek kad ga počnete koristiti za stvarne poslove.

Kryll ima vrlo aktivnu trgovačku zajednicu koja njihovo tržište čini konkurentnom značajkom za platformu. Ako mislite da ste stvorili dobitnu strategiju, možete objaviti svoju strategiju na Marketplaceu i zaraditi proviziju od svakog trgovca koji je koristi. Početni trgovci možda žele započeti s iznajmljivanjem strategije s tržnice. 

Cijene

Kryllov model određivanja cijena temelji se na naknadama za transakcije po trgovini. Sve naknade plaćaju se u KRL žetonu i te naknade možete smanjiti držanjem KRL. Oni ne nude besplatno probno razdoblje, ali njihov model plaćanja po korištenju omogućuje vam isprobavanje proizvoda istovremeno, bez pretplate. Kryll je posebno dobra opcija za korisnike Binancea jer njihovo partnerstvo može smanjiti vaše naknade za trgovanje Binanceom i do 20%.

Razmjene

Binance, Binance.us, Bitstamp, Bittrex, HitBTC, Kraken, KuCoin, Liquid 

9. Coinrule

Bot za kripto trgovanje Coinrule

Ako prvi put želite isprobati trgovanje botovima, onda besplatno probno razdoblje sa Coinrule je izvrsno mjesto za početak. Sa sjedištem u Velikoj Britaniji, Coinrule je jedan od novijih trgovačkih robota na tržištu, a njihov je fokus stvaranje dizajna trgovinske strategije što dostupnijim. S prekrasnim korisničkim sučeljem i opsežnim odjeljkom s vodičima napisanim jednostavnom terminologijom, ova je platforma dizajnirana s ciljem početnika. U duhu imena Coinrule, trgovački nalozi nazivaju se pravilima. Ove strategije možete razviti u odjeljku Rule Page koristeći IFFTT logiku (If-This-Then-That) Na taj način sučelje Rule Page stvarno pojednostavljuje postupak postavljanja uvjeta i radnji za vaše trgovanje, bez potrebe za pozadinom kodiranja. 

Coinrule nema partnerstva za porezno izvještavanje kao neke od ostalih opcija na ovom popisu.

Cijene

Coinrule ima besplatno probno razdoblje koje vam omogućuje isprobavanje proizvoda uz 1 zamjenu i do 2 pravila. Za plaćene opcije imaju 3 paketa za mjesečnu ili godišnju pretplatu. Evo njihovih mjesečnih cijena: Hobistički paket iznosi 29 USD, Trader paket iznosi 59 USD, a puni Pro račun iznosi 449 USD. 

Razmjene 

Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Coinbase Pro, HitBTC, Kraken, Liquid, Poloniex, OKEx

10. Trgujte Djeda Mraza

Kripto bot TradeSanta

TradeSanta je još jedna platforma zasnovana na oblaku koja nudi i izvrstan besplatan plan, kao i 5-dnevno probno razdoblje njihovog osnovnog plana. Njihov besplatni plan omogućuje vam trgovanje s do 2 bota, a osnovni plan do 49 botova. 

Web stranica TradeSanta zaista se ističe u tome što automatizirano trgovanje čini jednostavnim. Imaju izvrsne tutorijale i podršku 24 sata dnevno. Možete izraditi svoju strategiju koristeći njihove dugačke ili kratke predloške ili prilagoditi vlastitu od nule. Trenutno podržavaju 6 razmjena s podrškom za BitMEX koja stiže uskoro. 

Cijene

Imaju 4 cjenovna plana temeljena na mjesečnim pretplatama: besplatni, 20 USD mjesečno, 100 USD mjesečno. Imaju još jedan plan u sklopu posebnog partnerstva s. HitBTC koji iznosi 30 USD mjesečno s 0% naknada za trgovanje na HitBTC-u. Na svakom planu dobivate neograničene trgovinske parove i razmjene. Jedina je razlika što imate pristup više botova s ​​planovima s višim cijenama. 

Razmjene

Binance, Bitttrex, Bitfinex, HitBTC, Huobi, Upbit

11. HodlBot

Hodlbot

Holdbot je trgovački bot zasnovan na oblaku za stvaranje portfelja, indeksiranje i rebalans. Ako ste investitor koji želi automatizirati zadatke koje biste ionako već radili, HodlBot je izvrsna opcija. Njihovo najjače obilježje su njihovi indeksi kripto tržišta koji se sastoje od prvih 20 kovanica s tržišnom kapitalizacijom kvadratnog korijena. Da biste zadržali najbolju imovinu u svom portfelju, potreban vam je dobro istraženi indeks, a to je prednost koju pruža HodlBot 

Cijene

Možete besplatno isprobati HodlBot uz 7-dnevno probno razdoblje, a nakon toga cijene se temelje na vrijednosti portfelja. Računi ispod 500 USD iznose 3 USD mjesečno. Od 500 do 100 dolara pretplata iznosi 6 dolara mjesečno. 1000 USD i više iznosi 14 USD mjesečno. 

Razmjene

Binance, Kraken, Kucoin

12. 4C-trgovanje

4C trgovanje

4C-trgovanje je platforma koja nudi pretplate na nekoliko alata za kripto trgovanje. Njihov se pristup malo razlikuje od ostalih platformi jer morate započeti s paketom Trade Room prije nego što možete dodati dodane botove i signale, ali utemeljen je u predanosti stvaranju obrazovane baze korisnika. Trgovačka soba uključuje modul za obuku za početnike, novo uputstvo za trgovanje svaki dan i pristup tri pokazatelja TradingRoom, prilagođenom pokazatelju Trend Follower i tjednom marketinškom Diamond Report-u. Mjesečna pretplata na Trade Room iznosi 99 ili 900 USD za godinu. 

Uz pretplatu na Trade Room imat ćete mogućnost pretplate na botove i signale. Pametni trgovački bot integriran u Telegram izvrsna je opcija za nove trgovce Binanceom s potpuno automatiziranim trgovanjem na paru BTC / USDT. Ovaj je bot dizajniran s obzirom na početnike koji žele neprestano povećavati svoj portfelj. Ovom usporednom tablicom jasno je da su usredotočeni na pružanje usluga HODLERIMA koji bi inače svoj BTC držali u hladnom novčaniku.

Još jedan izvrstan alat za nove trgovce je pretplata na trgovačke signale Copy Trade za Binance i Bitmex. Uz pretplatu možete očekivati ​​da ćete primati oko 20-30 signala putem Telegrama mjesečno s opcijom automatskog trgovanja kopijama putem API-ja. Za one koji žele provesti vlastito istraživanje, 4C prikazuje izvedbu i rezultate svojih signala na 4C nadzornoj ploči.

Cijene 

Mjesečna pretplata na Trade Room iznosi 99 ili 900 USD za godinu. Dodatak Smart Bota iznosi 199 dolara mjesečno ili 1788 dolara za godinu. Signali za trgovanje iznose 75 USD mjesečno ili 900 USD godišnje.

13. ProfitTrailer

ProfitTrailer Bot

ProfitTrailer je tehnički trgovački robot zasnovan na poslužitelju koji izvršava preko 16 strategija. Možete birati između medvjeđeg tržišta, bikovog tržišta i neutralnih tržišnih strategija. Ima elegantan raspored koji olakšava upotrebu ključnih značajki, poput prosjeka dolara, što vam pomaže da riješite imovinu s lošim učinkom. ProfitTrailer je izvrsna opcija za napredne trgovce, ali možete se prebacivati ​​između naprednog i osnovnog uređivača strategije kada razvijate svoje trgovinske strategije. 

Cijene

Možete provjeriti njihov proizvod prije kupnje koristeći njihov demo uživo na web mjestu, kao i mogućnost besplatnog trgovanja papirom. Postoje i dvije besplatne verzije u partnerstvu s Binanceom i Bybitom. Plaćene verzije kreću se od mjesečne pretplate od 30 USD do dva doživotna paketa za 799 USD ili 999 USD

Razmjene

Poloniex, Bittrex, Binance, BinanceUS, Binance Futures, Binance Jersey, Binance DEX, Kucoin, Huobi, BitMEX, Bybit

14. Zenbot

Zenbot

Zenbot je otvoreni izvorni bot koji je potpuno besplatan. Razlikuje se od Gekko Bota po reputaciji pružanja bolje podrške za trgovanje visokim frekvencijama. Morate biti tehnički pametni da biste koristili Zenbot jer je to bot za trgovanje kriptovalutama naredbenog retka koji koristi Node.js i MongoDB.

Bot ima potpuno automatizirani pristup trgovanja temeljeni na tehničkoj analizi. Ugrađeni simulator možete koristiti i za strategije ponovnog testiranja na povijesnim podacima.

Ako ste programer koji želi ući u automatizirane strategije kripto trgovanja, Zenbot može biti nevjerojatan alat koji će vam ubrzati izgradnju strategije.

Cijene

Besplatni i otvoreni kod.

Razmjene

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, GDAX, Gemini, HitBTC, Kraken, Poloniex, TheRockTrading

15. Topnik

Gunbot bot za kripto trgovanje

Gunbot je vrlo prilagodljiv trgovački bot za napredne trgovce. Nije zasnovan na oblaku i zahtijeva od vas da postavite vlastiti poslužitelj, pa ako je vaša zaštita privatnosti odlična opcija. Gunbot je poznat po svojoj entuzijastičnoj trgovačkoj zajednici u kojoj tisuće trgovaca doprinose ispravljanju programskih pogrešaka i poboljšanju performansi proizvoda, pa ne čudi da podržavaju preko 100 razmjena. Ako ste početnik, možete početi s njihovim unaprijed postavljenim strategijama. Inače možete prilagoditi svoje. 

Provjerite je li vam ugodno da sami postavite ovog bota. Trebali biste imati iskustva i udobnost s kodom i instaliranjem vlastitog programa. 

Cijene

Gunbot možete kupiti za jednokratno plaćanje koje uključuje neograničena ažuriranja i podršku. Cijene se kreću od 0,02 BTC do 0,125 BTC za preuzimanje.

Razmjene

100+

Crypto porezni softver + vaš trgovački bot

CryptoTrader.Porez

Prije pokretanja svoje prve strategije automatskog trgovanja s vašim omiljenim botom ili platformom, trebali biste biti sigurni da imate plan za porezno izvještavanje.

Državne agencije poput IRS-a (američkog odjela prihoda) kriptovalutu tretiraju kao vlasništvo, što znači da na godišnjoj poreznoj prijavi trebate prijaviti kapitalnu dobit i kapitalne gubitke od svake trgovine kriptovalutom. 

To može biti teško izvesti ručno ako imate više poslova na raznim burzama. Softver za porez na kriptovalute poput CryptoTrader.Porez je napravljen za automatizaciju svih vaših izvještaja o kripto porezu, tako da ne morate raditi bilo kakav ručni posao. Jednostavno povežite svoje razmjene i klikom na gumb generirajte svoja porezna izvješća. 

CryptoTrader.Tax 1. korak

CryptoTrader.Tax udružio se s mnogim trgovačkim botovima i platformama na ovom popisu, tako da možete biti sigurni da će vaše porezno izvještavanje biti lako.

Ako želite saznati više o tome kako se oporezuju kriptovalute, kako prijaviti i kako CryptoTrader.Tax može automatizirati postupak, pogledajte ovaj članak ovdje: Cjelovit vodič za poreze na kriptovalutu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me