Преглед на парите на биткойн: Измама или законно?

Много хора са скептични, когато става въпрос за използване на усъвършенстван софтуер за крипто търговия като Bitcoin Money. Това е разбираемо, тъй като поради нестабилния характер на пазара на криптовалути, инвестициите винаги ще бъдат рискови, особено за нови потребители с малко или никакъв опит в търговията. Нека започнем с проучване какво всъщност са Bitcoin Money и как работи тази платформа за търговия.

Какво е Bitcoin Money?

Bitcoin Money е софтуер за търговия с криптовалута, насочен към подпомагане на инвеститори, които никога преди не са търгували, да печелят на пазара на криптовалути.

Софтуерът за търговия функционира с интелигентна технология, подкрепена от машинно обучение и AI. Биткойн парите са лесни за използване и навигация и са една от най-добрите платформи за търговия, използвани на пазара на криптовалути.

Биткойн пари закон или измама?

Има много въпроси и митове по отношение на Bitcoin Money и тяхната легитимност, особено потенциал за печалба за инвеститори, заинтересовани от търговия. Трябва да помним, че пазарът на криптовалути е нестабилен и чувствителен към времето. Инвестиционният риск, макар и управляем с алгоритмите на софтуера, винаги ще бъде налице.

 • Новите потребители могат да изпробват демонстрация. След като бъдете удовлетворени, има малък минимален депозит от £ 250 / € 250, за да започнете да търгувате на живо.
 • Въведени са ограничения за депозити и стоп загуби, за да се защитят потребителите и инвестициите от нестабилност
 • Печалба до 88% е постижима чрез експлоатация на брокерите & търговски сигнали на платформата. За търговци, които са направили своите изследвания на софтуер за автоматизирана търговия като цяло, ефикасността на получаване на висока възвръщаемост е възможна при опитни брокери.
 • Платформата е лесна за навигация и лесна за ползване.

Как да започнете да търгувате с Bitcoin Money

Регистрация

За да се регистрирате започнете от създаване на безплатен акаунт чрез формуляра по-долу. След успешна регистрация ще ви бъде назначен личен брокер, който да ви преведе през проверката на акаунта & процес на настройка:

Депозит

Ние предлагаме като направите минимален депозит от £ 250 / € 250. Започването от малко е най-добре за потребители, които никога преди не са търгували. Този депозит трябва да бъде направен, преди потребителят да може да активира функцията за търговия на живо.

Депозитите могат да бъдат направени с помощта на MasterCard, Visa или Maestro. Потребителите обаче ще трябва да потвърдят своя акаунт & самоличност, преди да започне търговията. За нови потребители, притеснени за сигурността на тяхната карта или лична информация, се прилагат правилата GDPR и SSL сертификатите обратно всички транзакции. Това означава, че цялата ви поверителна информация е криптирана и защитена на сайта.

Демо сметка

Препоръчваме да използвате функцията за демо търговия, особено за нови и неопитни потребители. Демонстрационната функция е основно копие на платформата за търговия на живо без използване на реални пари и е насочена към подпомагане на потребителите да изпитат платформата, да научат за живите сделки и да тестват нейната функционалност.

Търговия на живо

Преди да започнете търговия на живо, предлагаме на всички нови потребители да зададат лимити за търговия. Това ще защити всяка инвестиция или поне ще сведе до минимум риска от огромни загуби. След като потребителят е конфигурирал първоначалните настройки за лимит, той ще се прилага всеки ден на търговия, освен ако потребителят промени настройките преди да се извърши търговия. Отново, препоръчително е да използвате функцията за демо търговия, преди да започнете да търгувате на живо.

Биткойн пари срещу други платформи

Биткойн пари Други платформи
 • Безпроблемна регистрация
 • Други платформи за търговия с биткойни изискват дълъг процес на регистрация и проверка.
 • Множество начини на плащане
 • Потребителите могат да открият, че други платформи имат сериозни ограничения за плащане, които възпрепятстват възможността за започване на търговия на пазара на криптовалути.
 • Истински положителни препоръки
 • Много други платформи за търговия са получили безброй лоши отзиви и оплаквания.
 • Автоматизирана едновременна търговия
 • Други платформи за търговия имат бавна система за опашки за транзакции, която деактивира едновременния лост за търговия.

Какви са ползите от търговията с Bitcoin Money

 • Удобни за потребителя функции – на нов потребител ще бъде лесно да се ориентира в тази платформа. Функциите са основни и лесни за разбиране.
 • Процес на проверка – проверка на личната информация на клиента е това, което трябва да направи лицензирана платформа за търговия.
 • Онлайн поддръжка на клиенти – има чат за поддръжка на клиенти & телефонен екип на разположение 24/7.
 • Демонстрационен режим на търговия – потребителите могат да се запознаят с механиката на търговията, преди да инвестират пари. Той също така предпазва новите потребители от инвестиране на големи суми пари на пазар, който все още не разбират.
 • Бързо теглене – тегленията могат да бъдат направени в рамките на 24 часа след първоначалната сделка.
 • Опитни брокери – Личен брокер може да бъде назначен към портфолиото на потребителя & може да изпълнява различните инвестиционни стратегии от името на клиента.

Какво да обмислите, преди да търгувате с Bitcoin Money

 1. Инвестирайте разумно – започнете с минимален депозит от £ 250 / € 250.
 2. Теглете печалбите рано – предлагаме да изтеглите приходите си и да оставите първоначалната сума на инвестицията в системата за повече търговия. По този начин можете да се наслаждавате на печалбите си, докато първоначалният капитал, който сте инвестирали, продължава да носи печалба.
 3. Не инвестирайте спестяванията си – ние предлагаме на новите потребители да използват своя разполагаем доход, вместо да използват всичките си спестявания, за да финансират първата си сделка. Не забравяйте, че пазарът на криптовалути е нестабилен и нещата се променят бързо.

Налични ли са биткойн пари за жителите на САЩ?

Не, американците не могат да използват биткойн пари, но в САЩ има регистрирани много алтернативни платформи за търговия за хора, които се интересуват от търговия с криптовалути.

Има ли приложение за биткойн пари?

Не, търговията може да се извършва само на компютър или други мобилни устройства чрез уебсайта.

Биткойн парите са били представени в медиите?

Има различни слухове, че Bitcoin Money са одобрени в телевизионни предавания като Dragon’s Den, Shark Tank и This Morning. Няма доказателства, че тези слухове са точни. Също така не е имало одобрение на Bitcoin Money от никоя знаменитост, въпреки че мнозина са изразили интерес да разберат пазара на криптовалути.

Има ли епизод на Dragons Den Bitcoin Money?

Dragons Den е известен британски спектакъл, в който амбициозните бизнесмени получават 3 минути, за да представят бизнес идеята си пред група от успешни бизнесмени с надеждата да получат инвестиции и да пренесат бизнес идеята си в следващата фаза. Всеки продукт, свързан с това шоу, ще спечели успех за една нощ. Не сме открили връзка между Bitcoin Money и Dragons Den.

Има ли епизод с биткойн пари на акула с акули?

Shark Tank е американско инвестиционно шоу, подобно на Dragons Den. Предприемачите получават няколко минути, за да представят идеята си пред група милионери с надеждата, че тези милионери ще инвестират пари в тяхната идея. Ако Bitcoin Money имаха подкрепата на Shark Tank, тогава е безопасно да се каже, че това ще бъде изцяло по новините, но е много малко вероятно, тъй като Bitcoin Money не е лицензиран за американски потребители.

Знаменитости, които имат интереси в криптовалутите:

 • Гуинет Полтроу – През 2017 г. Гуинет Полтроу се присъедини към стартирането на биткойн портфейла Abra като съветник по време на епизод от поредицата Apple, Planet of the Apps.
 • Майк Тайсън – През 2016 г. Майк Тайсън пусна Bitcoin портфейл в партньорство с Bitcoin Direct.
 • Снуп Дог -През 2013 г. Snoop написа в Twitter: „Следващият ми запис, наличен в bitcoin n, доставен с дрон.“ През 2017 г. на Snoop Dogg бяха представени 1500 SparkleCOIN от компанията на стойност приблизително 55 500 $ като дарение за неговата младежка футболна програма.
 • Аштън Къчър – Инвестирани в блокчейн за спортни залагания, Unikrn, заедно с милиардера Марк Кубан.
 • Джейми Фокс – През 2017 г. Джейми Фокс одобри криптовалутната борса Cobinhood в Twitter: „Очаквам с нетърпение да участвам в новия @cobinhood Token! НУЛА търговия с такси! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – Един от най-ранните поддръжници на биткойн. През 2013 г. тя публикува в Twitter: първи пост-апокалиптичен закон: робството във всички форми вече е незаконно – включително дългово робство. # БИТКОЙН.
 • Мел Б – През 2013 г. Мел Б обяви, че ще приеме биткойн плащания за новия си сингъл. Тя каза: Обичам как новите технологии улесняват живота ни и за мен това е вълнуващо. Биткойн обединява феновете ми по света, използвайки една валута. Те могат просто да плащат с помощта на биткойни.
 • Дрю Кери – Веднъж туитнат: Просто се опитах да купя закуска w биткойни. Отказано. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Флойд Мейуедър-младши. – През 2017 г. той туитна своя снимка с надпис, който гласи: „Разходване на биткойни ethereum и други видове криптовалута в Бевърли Хил“.
 • Ричард Брансън Статия беше публикуван доклад, че Ричард Брансън е инвестирал 30 милиона долара в платформата за плащане на криптовалута BitPay.

Bitcoin Money Review: Нашата присъда!

Резултатът от нашия анализ на платформата Bitcoin Money ни кара да подкрепим твърденията, че Bitcoin Money е 100% легитимен и може да помогне на нови и опитни търговци при генериране на пасивен доход и увеличаване на богатството им. Твърди се, че нов потребител може да печели между € 200 и € 1000 всяка седмица. Това зависи изцяло от това колко пари инвестира потребителят и продължава да реинвестира.

Открихме достатъчно рецензии и изследвания, които предполагат, че Bitcoin Money са надеждни и подходящи за по-нататъшно разглеждане на инвестициите. Биткойн парите са достъпни за потребители в повече от 150 държави.

Често задавани въпроси

 • Какво е Bitcoin Money?

Bitcoin Money е автоматизиран софтуер за търговия, програмиран да разпознава възможностите на пазара на криптовалута за потребители, заинтересовани да започнат да търгуват.

 • Печелившо ли е да инвестирате в Bitcoin Money

Има инвеститори, които твърдят, че имат печалба над 5000 евро на ден. Потребителите обаче ще трябва да инвестират големи суми пари, за да получат такава възвръщаемост. Съветваме новите потребители да започнат с минималния депозит от £ 250 / € 250 и да търгуват само върху печалбите си от там.

 • Каква е таксата за откриване на новата сметка?

Не се изисква такса за откриване на нова сметка Bitcoin Money. Той е напълно безплатен.

 • Могат ли биткойните да бъдат изтеглени от системата за търговия, след като спечелите печалба?

За съжаление това не е възможно. Софтуерът за търговия преобразува приходите ви в местната валута и приходите ви се депозират в банковата сметка, свързана с вашата сметка Bitcoin Money.

 • Има ли алтернативни платформи за крипто търговия?

Има подобни платформи за търговия като Bitcoin Code, Bitcoin Revolution и Bitcoin Era, наред с други надеждни платформи за търговия с криптовалути.

 • Има ли максимален лимит на печалба, който мога да направя?

Не. Няма ограничения за това колко голям потенциал за печалба имате на биткойн.

 • Биткойн парите са пирамидална схема?

Не. Bitcoin Money е всепризнат и дълбоко технически софтуер, който ви позволява да правите печеливши сделки с криптовалута.

 • Колко време ще трябва да отделя за това?

Препоръчително е средният потребител да трябва да въвежда поне 20 минути на ден в тази платформа за търговия.

 • В кои държави се предлагат биткойн пари?

Биткойн парите се предлагат в над 150 държави и за ваше удобство има множество опции за плащане. Можете лесно да започнете да печелите възвръщаемост на вашата инвестиция от практически навсякъде по света, стига да е законно да използвате Bitcoin Money във вашата страна

 • Препоръчително ли е да инвестирате всичките си пари в Bitcoin Money?

Не, никога не инвестирайте пари, които са ви необходими или не можете да си позволите да загубите, трябва да използвате само разполагаем доход. Пазарът на криптовалути е нестабилен и чувствителен към времето, което го прави с висок риск и висока награда. Препоръчваме да започнете от малко. Както при всяка инвестиция, има рискове, но функцията за спиране на загубите предпазва потенциалните инвеститори от огромни загуби.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me