Преглед на BitMix: Как да го използвам – Пълното ръководство [2020]

В модернизирания днес свят цифровите технологии поеха всичко и с това все повече хора стават професионални потребители на криптовалута. Но това, което трябва да се има предвид, е, че тъй като криптовалутата се превръща в тенденция, нейната сигурност също трябва да бъде гарантирана. Навсякъде преобладават хакерски и измамни дейности като кражба, изнудване и т.н., следователно, за да защитим нашите крипто портфейли, се нуждаем от услуги за смесване на биткойни. Смесител за биткойни ни помага да пазим активите си анонимни. Тези смесители за биткойни „смесват“ вашите монети и връщат потребителите с друг набор от монети, а не с оригиналните, за да осигурят правилно разбъркване и анонимност.

Какво представлява услугата за смесване на биткойни

Услуга за смесване на биткойни е услуга, която помага на потребителите да останат анонимни и следователно в безопасност чрез прекъсване на връзката между стари и нови портфейли чрез разбъркване на техните монети.

Както всяка друга технология, Биткойн не е толкова безопасен, колкото потребителите очакват, защото дейностите по Биткойн се записват публично и те могат лесно да бъдат достъпни чрез блокчейн. Хакерите могат да проследяват подателя и получателя на токени, прехвърлени в мрежата, като свързват портфейла на криптовалутата и вашето име, а това също може да ви изложи на опасност, тъй като тези хакери могат да използват крипто за опасни престъпления под ваше име.

Защо трябва да използвам услуга за смесване на биткойни?

Повечето хора вярват, че биткойнът е сигурен и с право, освен ако не свържете портфейла си с личната си информация и това непременно ще се случи. Дори веднъж да публикувате имейл адреса си с портфейла си или друга важна информация, тогава сте в морето, готови да бъдете хванати от морето хакери. Тъй като портфейлът ви може да ви проследи самоличността, това може да ви създаде проблеми, тъй като престъпниците могат да ви навредят и разследват от правоприлагащите органи.

Освен това, ако потребителят се опита да закупи крипто чрез биткойн борса, която иска проверка на KYC / AML, тогава трябва да качите снимката за самоличност и там личната ви информация се показва публично, докато правите покупки от тази борса.

 Как работи BitMix?

BitMix обещава да скрие вашата самоличност чрез разбъркване и почистване на вашите монети. Той е много лесен за използване и работи по много организиран начин. Вече има депозит от „смесени монети“, който вече се използва. Това, което трябва да направите, е просто да попълните дадената форма и след това да изпратите необходимата сума на адреса, предоставен от сървъра.

ПРОЧЕТЕТЕ Как да използвате Ripple (XRP) за крипто залагания | Ръководство за начинаещи

След това Bitcoin Blender автоматично разбърква вашите монети, като ги смесва с чужда криптовалута в централен акаунт, за да пусне нов набор от монети, събрани от произволни адреси. Потребителите получават същото количество биткойн, което преди това са изпращали минус таксата за услуга, но с много допълнителна сигурност този път.

Той също така ви предоставя гаранционно писмо, което е цифрово подписано потвърждение и гарантира, че този адрес е автентичен и генериран от сървъра.

Трите основни стъпки за смесване на вашите монети са както следва:

Етап 1: Създайте поръчка

Потребителят трябва да попълни количеството монети, което иска да бъде смесено, и след това да го изпрати на BitMix. В случай, че получите специален код, можете също да го въведете и да активирате функцията „рандомизиране“.

Стъпка 2: Изпращане на монети

След това потребителят трябва да изпрати тези монети на адреса, предоставен от сървъра.

Стъпка 3: Получаване на ясни монети

И накрая, трябва само да изчакате малко и вашите нови и заменени анонимни монети автоматично се прехвърлят в портфейла ви с гаранционно писмо като доказателство.

Ако изберете партньорска програма, можете да спечелите комисионна за всеки поканен потребител. Условията за партньорската програма са посочени на снимката.

BitMix.Biz Характеристики

Биткойн миксерът ви предоставя тон на бонуси и това е буквално най-добрият вариант за всякакъв вид крипто, независимо дали е Bitcoin, Ethereum или Litecoin. Той има много предимства като: 

 1. Поддръжка на няколко езика:

Този Bitcoin Blender е разнообразен миксер с подкрепа за всякакви общности, принадлежащи от всякакви етнически групи. Той поддържа всички езици, включително английски, руски, хинди, португалски, китайски, корейски, индонезийски, немски, холандски и полски.

 1. Поддръжка на множество крипто

Много биткойн барабани поддържат само биткойн, но в случая с BitMix той не само поддържа биткойн, но също така и Ethereum, Litecoin и Dash, който току-що беше въведен.

 1. Поддръжка за Clearnet, Tor и NoJS

Той разширява своята подкрепа до Clearnet, Tor, и NoJS без версията на JavaScript, което го прави по-удобен за използване.

 1. Минимално количество, необходимо за смесване

BitMix.Biz не изисква да имате големи суми крипто, за да работите. Можете да го използвате, като имате само 0,005 BTC \ LTC \ DASH.

 1. Услуга за незабавен трансфер

Чрез този Bitcoin Blender не е нужно да чакате монети да бъдат прехвърлени, защото те се прехвърлят моментално. След транзакцията на потребителя се изпраща и разписка за записа.

 1. Пълна анонимност

Най-добрата част за този биткойн миксер е, че той не изисква да предоставяте цялата си лична информация. Той изисква минималното количество информация и това също се премахва от записа ви след 72 часа или дори незабавно, със страница за заявка за поръчка.

 1. Възможност за задаване на персонализирана такса

Bitcoin Mixer измами нападателите, като ви позволи да зададете персонализираната такса сами. Ако хакерите знаят таксата за услуга, за тях е много удобно да анализират блокчейна и да проследяват транзакциите.

 1. Код за заключване на вашите предишни монети

След първата си транзакция получавате специален код, който гарантира, че никога няма да получите обратно някоя от предишните си монети след използване на BitMix и това прави портфейла ви непроследим.

 1. Поддръжка на рандомизирана опция

Това е само допълнителен слой сигурност, който ви помага да получавате минимум 2 или повече транзакции на всеки изходен адрес. Това затруднява хакерите да анализират транзакцията, но минималната сума, необходима за активиране на тази функция, е 0,1 BTC или 1 LTC.

 1. Гъвкави настройки

С помощта на биткойн барабан имате възможност да изберете ръчни или автоматични настройки, за да получите максимална полза според вашия избор.

 1. API и партньори за вашите проекти

Можете също така да получите подкрепата на нашия API, за да разработите свой собствен миксер и да получавате незабавни изплащания от всеки поканен потребител за всяка транзакция. Можете да използвате този API за собствени предимства, за да предоставите заменени монети на клиентите си.

 1. Гаранция

BitMix.Biz наистина разбира опасенията за сигурността и тъй като трябва да осигури пълна анонимност и сигурност, как може да остави услугите си с всяка вратичка. За да поддържа запис и за автентичност, той предоставя цифрово подписано потвърждение на своите клиенти след всяка транзакция, в която се твърди, че конкретният адрес е генериран от нашия сървър.

ПРОЧЕТЕТЕ BestMixer.io е най-добрият биткойн миксер за 2019 година

Заключение

Крипто пазарът е огромен и има много други опции за получаване на вашите монети анонимно чрез разбъркване, но за повечето от тях има недостатък. BitMix е легитимен вариант, който предлага пълна анонимност и за разлика от други миксери, предлага висока ликвидност, което е много важно, за да се гарантира, че монетите от другата страна са напълно разединени с портфейла и остават анонимни.

Следователно, за да се осигури поверителност в днешния свят, получаването на обменни монети с анонимност чрез миксер за биткойн е най-ефективният начин за защита срещу хакери и натрапници.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me