Прогнози за пулсиращи цени XRP / USD

Ripple Price Prediction: XRP Prediction 2021-2025

Както сте свикнали, ние се опитваме да разгледаме реалистично XRP в този момент и да изчислим реалистична цена за края на годината. Разбира се, изчисляването на вероятна цена за следващите 12 месеца не е лесна задача. При такива оценки има висока доза риск. Ние обаче ще се опитаме да вземем предвид възможно най-много фактори в тази оценка.

През 2017 г. XRP беше звездата на Crypto Market с ROI от 30000%, невероятна възвръщаемост на инвестициите. Нито една друга топ 10 на валутата на крипто пазара не е виждала толкова голям ръст. В статия през есента на 2017 г. казах, че XRP може да има цена между 0,80 и 1 щатски долара в края на 2017 г. Тогава дадох необходимите аргументи, за които мислех, че цената ще нарасне.

Много хора се съгласиха с мен, но бяха яростни и ме смятаха за твърде оптимистичен. Те бяха на мнение, че XRP не би достигнал 1 USD. В края на 2017 г. tцената му за XRP беше около 1.9 USD. В заключение, бях ли твърде оптимистичен? Освен това, през януари тази година, XRP достигна максимум $ 3,60. Нека да разгледаме какво можем да очакваме през 2018г.

1. Пазарната капитализация няма да бъде пречка за покачването на XRP цените:

Един от аргументите, изтъкнати от несъгласни миналата година с моята оценка за 1 щ.д. е пазарната капитализация. Според тях XRP няма да може да привлече твърде много пари, за да изкачи 1 USD. Някои от вас разбират моята гледна точка в това отношение. Пазарна капитализация е относително и много променливо. Когато дадена валута е във възходяща тенденция и FOMO произвежда своите ефекти върху масите на хората, тя привлича суми и имплицитно пазарната капитализация може да нараства с невероятни темпове.

Напълно малко вероятно е това XRP ще достигне трицифрена цена тази година или следващите 2-3 години, но през следващите 5-6 години може да има много. Като се има предвид това Биткойн струваше няколко стотин долара преди година, кой би си помислил, че ще достигне максимум 20 000 долара?

Това обаче не означава това XRP може да достигне 1000 USD в бъдеще. Е, в този момент това изглежда утопично. XRP не може да се сравни с биткойн, тъй като броят на издадените монети е огромен, 100 милиарда монети. Това ще изисква огромни суми пари, за да се повиши цената. Никой не е оценил толкова висок ръст на Пазарна капитализация на биткойн.

ПРОЧЕТЕТЕ TransferGo представя TransferGo Now, който използва Ripple Solutions за преместване на средства от Европа в Индия

Ограничаване на XRP цена увеличението поради пазарната капитализация е аргумент, който използват тези, които са разгледали внимателно проблема с пазарната капитализация. В заключение, предвид пазарната капитализация, оценявам двуцифрени цени за края на 2018 г..

2. Нови партньорства и възможни новини за използването на XRP (нетестови) трансгранични плащания:

Малко след това, Cuallix обяви, че първият XRapid бяха проведени инструментални тестове, използващи XRP. Според официални източници тестовете са успешни. Money Gram направи го приятна изненада, като се присъедини към над 100 финансови институции, които използват Пулсационна технология. Те казаха, че през първата фаза ще използват само технологията Ripple, а във втората фаза ще използват и XRP валута.

IDT и MecuryFX също обявиха, че ще използват технологията Ripple. Проектът Ripple все повече се материализира. Не бих се изненадал да имам първите новини тази година за използването XRP при трансгранични плащания. Дори това да не се случи тази година, XRP ще се използва за трансгранични плащания в бъдеще. Ripple прави всичко необходимо за това.

3. Първите ефекти от програмата Ripple Accelerator, нови притоци на капитали от други пазари и Arrington XRP Capital Fund:

Тази година очаквам да видя първите ефекти на програмата Ripple Accelerator (на стойност 300 милиона долара) за засилване XRP ликвидност. Предоставянето на стимули чрез тази програма може да бъде важна причина за привличане на нови партньори. Можете да намерите повече подробности за тази програма чрез просто търсене в интернет. В онлайн средата се говори малко за ефектите от тази програма, но мисля, че ще играе много важна роля през 2018г.

Crypto Market е по-млад пазар и привлича все повече пари. Crypto Market е привлекателен поради огромните добиви, получени тук. На други пазари (WTI Oil, Gold, Forex) тези доходи могат да бъдат получени само с инструменти с ливъридж (маржин търговия). Точно парите, които печелите по-трудно, идват с далеч по-големи рискове. Crypto Market също ще привлече повече пари от фондовия пазар. Тук доходността е много по-ниска, отколкото на крипто пазара. Аз съм един от тези, които влязоха в Crypto Market, след като търгувах 10 години на фондовия пазар. Има много търговци, които са правили същото, включително инвестиционни фондове.

ПРОЧЕТЕТЕ Основни перспективи: Защо 2018 г. е голяма година за вълнение

На 28 ноември 2017 г. Майкъл Арингтън, основателят и бивш редактор на TechCrunch, обяви стартирането на новия си капиталов фонд. Фондът, наречен Arrington XRP Capital, е един от най-големите хеджиращи криптографски фондове в света и е изцяло деноминиран в XRP. Освен това фондът ще започне със 100 милиона долара и ще използва XRP да инвестират в блокчейн технология и субекти на активи.

Окончателни заключения:

Като взема предвид всички тези фактори, аз оценявам XRP цена от 8-10 USD в края на 2018 г.. Трябва обаче да се вземе предвид, че тази оценка предполага нормални пазарни условия. Това означава, че биткойнът няма да падне отдолу 4000 долара – 5000 долара, и след няколко месеца консолидация, имаме нов бичи пазар.

Ако в рамките на няколко месеца пазарът не се стабилизира и нямаме тенденция нагоре, това означава, че пазарът ще има по-дълъг период на възстановяване. Превръщането на чувството за песимизъм от Crypto Market в оптимистично чувство не може да стане за две седмици. Ако пазарът не се възстанови в рамките на няколко месеца, целевата ни цена може да не бъде постигната до края на 2018 г. Също така не трябва да чуваме негативни новини от Ripple или други събития, които имат отрицателно въздействие върху целия крипто пазар.

Независимо дали пазарът ще се върне рано или късно, цените за незабавен достъп са много евтини. Към този момент XRP е регистрирал 78% спад от максималната цена (3.6 USD). Всеки търговец с опит знае, че сега е моментът да го направите купете XRP. Дори ако пазарът стане по-строг и ние няма да постигнем ценовата си цел, XRP несъмнено ще се изкачи поне до предишната цена. Всички, които ще купи сега ще има хубава печалба в края на 2021г.

Не забравяй! Най-голямата новина, която може да дойде през 2018 г., е първата (нетестова) употреба на XRP при трансгранични плащания. Тази новина може да създаде агресивно движение нагоре. По това време вероятно ще настъпи увеличение от 500 -800%.

Цялата информация в статията може да бъде проверена на Ripple сайт (статистика), или на други сайтове в Интернет. Моля, вземете предвид всички горепосочени фактори и направете свое собствено проучване, ако искате инвестирайте във валутата XRP.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me