Как да използвате криптовалутите за игри за вашия инвестиционен портфейл

Игралната индустрия остава един от най-активните сектори на световната икономика. През 2018 г. игралната индустрия дойде около 138,7 млрд. долара приходи. Всички отраслови прогнози очертават силна фаза на растеж на игрите, което го прави една от най-добрите индустрии, в които да инвестирате днес. С появата на мобилните игри приходите в индустрията ще продължат да нарастват, достигайки 180,1 милиарда долара до 2021 година.

Пари в брой с Gaming Cryptocurrencies

Но как се получава парче от този пай? Криптовалутата предоставя начин за осребряване на ръста в игрите. Тъй като индустрията на криптовалутите продължава да расте бързо, сега е възможно да се разнообрази от основните цифрови валути.

Докато Bitcoin и Ethereum продължават да доминират на пазара, появата на алтернативни игрални криптовалути предлага на инвеститорите възможност да печелят пари.

Разработчиците на игри вече създават цифрови валути по време на игра, за да позволят на играчите да купуват виртуални елементи и да извършват други транзакции. Това е ниша, в която по-големите играчи като Биткойн все още не са се осмелили.

Ако искате да спечелите от растежа на игрите и криптовалутите, трябва да определите най-добрите игрални криптовалути.

Интеграция на криптовалути в игрите

И така, как тези криптовалути работят на платформа за игри? Важно е за да разберете как работят криптовалутите за идентифициране на възможностите за инвестиции, предлагани в игралната индустрия.

Разработчиците на игри вече интегрират нови криптовалути в своите продукти чрез:

  • Токенизация на игровите активи

Ако някога сте играли видео игра, вероятно сте използвали уникални валути по време на игра. Възможно е да надстроите нивото на играта си, като използвате тази валута и победителите получават награди във валутата в играта.

Можете също така да закупите виртуални предмети, включително стоки, оръжия и други предмети, необходими за продължаване на играта. Традиционно тази валута е приложима само за игралната платформа.

Разработчиците на игри обаче започнаха да токенизират своите игрови активи, като се възползват от блокчейн технологията. Това означава, че вече можете да използвате криптовалутата си в играта извън платформата за игри.

  • Печалби чрез криптовалута

Докато повечето игри имат печалби под формата на валути в играта, някои разработчици на игри вече предлагат криптовалути, за да възнаградят геймърите и дори разработчиците. Можете също да търгувате с тази виртуална валута извън играта, което я прави популярен криптовалут, който може да се търгува.

Като инвеститор, развитието на криптовалути за игри предоставя неустоима възможност за бизнес. Популярността на игрите означава, че всяка криптовалута, която набира сила в индустрията, ще се хване бързо.

Поради тази причина трябва да идентифицирате потенциалните игрални криптовалути, като разгледате първоначалното им представяне. Някои от тези криптовалути за игри, за които трябва да внимавате, включват:

1. Енджин монета

Enjin, най-голямата общност за онлайн игри, е силата, която стои зад развитието на криптовалутата Enjin. има много потенциал при някои игри като 9 Lives Arena и ReBounce, Forest Knight, Bitcoin Hodler, Age of Rust и War of Crypto вече базирани на технологията Enjin монети.

Партньорството на Enjin със Samsung за разпространение на портфейла на Enjin на смартфоните Galaxy S10 / S10 + на компанията дава началото на тази игрална криптовалута.

2. DreamTeam Token – DREAM

Това може да е едва 897-ият в Топа на най-ценните криптовалути, но има причина да го проверите. Този проект за криптовалута е мощен инструмент, предназначен за е-спорт и игри като инфраструктурна платформа и платен шлюз.

Екипът зад проекта, воден от Александър Кохановски, има дългогодишен опит в електронния спорт и игрите. Тази монета е универсална и може да служи за целите на играта и наградите, плащането на такси, закупуването на активи, плащането с жетони и много други.

3. Etheremon Token (EMONT)

Това е валутата в играта за игра с блокчейн, известна като Етеремон. Това е една от най-популярните игрални криптовалути и трябва да я вземете предвид за вашия инвестиционен портфейл.

Криптовалутата Etheremon Token (EMONT) ще се възползва от популярността на Етеремон игра, вдъхновена от Покемон. В момента играчите използват Ethereum да купувате „монсове“ (събираеми същества в играта).  

С течение на времето разработчиците искат да използват Etheremon Token (EMONT) за покупки в играта и за награждаване на играчите.

4. Тета Токен – ТЕТА

Това е проект за криптовалута, който има за цел да наруши индустрията на видеоигрите. Идеята е да се предложи на играчите децентрализиран режим на стрийминг, като по този начин това е водещата видео платформа на блокчейна.

Използвайки Theta Token, проектът се стреми да превърне реалността в своя модел за споделяне на потреблението на честотна лента. THETA вече се изкачва в списъка на най-ценените криптовалути и си струва да погледнете като опция за инвестиция.

5. TRON (TRX)

Това е популярна цифрова валута, използвана в множество крипто игри. Въпреки че тези игри не са забележителни, популярността на TRON Legend, мултиплейър онлайн RPG, обещава да увеличи състоянието на TRX в игралната индустрия.

Други игрални криптовалути, които си заслужава да бъдат споменати, включват EOS, Steem, RUN, MobileGo (MGO), FirstBlood, GameCredits, RevolutionVR и Decentraland, наред с други.

Обобщавайки

Феноменалният растеж на игралната индустрия, съчетан с огромния интерес към криптовалутите, прави игралните криптовалути мечта на инвеститора. Много криптовалути, свързани с игри, продължават да се появяват и макар че не всички ще се хванат, има възможност да спечелите най-обещаващите. Едно нещо, което не се съмнява, е, че игрите и криптовалутата / блокчейн се нуждаят един от друг и ще растат ръка за ръка.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me