5 неудържими акции на най-високите нива, които все още можете да купите

Фондовият пазар е най-лесният и най-добрият начин за получаване на пасивен доход за осигуряване на благополучно бъдеще.

Инвестирането в акции или закупуването на акции е лесно да се вземе решение, но намирането на правилните акции с изпитана от времето стратегия наистина е изключително трудна работа. За да ви помогнем, ето най-добрите 5 акции за закупуване тази година, които са достигнали рекорд за всички времена и скочат до нови върхове. След пандемията фондовите пазари се възстановиха толкова мощно, което прави най-добрият шанс за инвеститорите да трупат добра печалба за своето богато бъдеще.

Топ 5 неудържими акции за закупуване

С океана от възможности за избор на пазара, наистина е трудно да се реши кои акции да се купят. Въпреки че фондовият пазар е непредсказуем, тук са топ 5 акции, които показват неудържим растеж, достигайки рекорди за всички времена и е най-добре да се купуват в обозримо бъдеще напред.

# 1: Apple (AAPL)

С завладяващия растеж на технологичния гигант на Apple (AAPL) през последните няколко години, инвеститорите не могат да свалят парите си от масата. Дори сред изместването на натоварването и прекъсванията на бизнес пазара по време на фазата на COVID-19, търсенето на устройства на Apple току-що се е увеличило на много фронтове. Производителите на iPhone успяха да имат скок от над 50% тази година, което го направи един от 5-те най-добри акции за купуване за инвеститори.

2021 г. ще бъде процъфтяваща година за Apple с нарастващото търсене на новия iPhone с поддръжка на 5G. Към февруари 2021 г. този милионерски акции разполагат с висока пазарна капитализация за всички времена от 2,248 трилиона долара, което е забележително. Въпреки това, Apple остава дългосрочен запас в книгата на всеки инвеститор и е най-добрият вариант за печалба за закупуване.

Apple наистина е добро име в портфолиото си. Значението на Apple като акция сред много други е тясната интеграция на всички технологии. Apple не е просто фокусирана върху един конкретен продукт, но има множество други продукти, вариращи от смартфони до други електронни елементи и софтуерно управление. Ето защо неудържимият растеж и търсенето на Apple на фондовия и бизнес пазара увеличават печалбата му.

# 2 PayPal Holdings (PYPL)

С напредъка на технологиите и увеличеното онлайн пазаруване поради пандемията, PayPal Holdings (PYPL) е плодородна почва за печеливши инвестиции. Нараствайки печалба от почти 117% през миналата година, PayPal Holdings има уважавано име в топ 5 акции за закупуване днес. Дори ако пандемията се уреди, търсенето на предприятията за електронна търговия няма да се забави, а скочи до нови висоти.

Въпреки че PayPal закъснява на финтех пазара, той обслужва около 361 милиона потребители по целия свят, което е забележителен брой. Извисявайки се при реална висока пазарна капитализация от 333,82 млрд. Долара към 11 февруари 2021 г., тя винаги ще бъде на върха на радара на инвеститора за тази година и бъдещето. PayPal не ограничава границите си само като платформа за електронна търговия; по-скоро се разширява, тъй като приложенията му вече поддържат QR функционалности за закупуване на продукти в магазини за тухли.

Още един ключов двигател за растеж на PayPal е Venmo, най-бързо развиващата се система за мобилни плащания на пазара днес. С Venmo, който разширява своите функционалности чрез стартиране на способността на потребителите да осребряват чекове с приложението, PayPal ще бъде неудържим запас и е готов да скочи отново по-високо през 2021 г..

# 3: Teladoc Health (TDOC)

Teladoc Health (TDOC), недвусмисленият бенефициент на кризата с Covid-19, е скочил до почти 139% през 2020 г. и е нараснал с повече от 40% до момента. С избухването на COVID-19 пациентите предпочетоха онлайн здравна консултация и по този начин акциите на здравеопазването като Teladoc Health станаха сред първите 5 акции за закупуване.

Към 11 февруари 2021 г. пазарната капитализация на Teladoc Health достигна рекорд от 283,69 млрд. Долара и се очаква да нарасне и през следващите години. С мрежата на доставчици на здравни услуги от над 11 000 места за грижи, канали за разпространение и интелигентна технология, която помага на пациентите при ранна диагностика на определени заболявания и по-добра възможност за лечение, този запас продължава да се издига в своята траектория на растеж за доста дълъг период.

Teladoc има значителна клиентска база от 2020 г. и се очаква да увеличи клиентската си база през 2021 г. и след това. Тъй като повече от 80% от приходите му идват от таксата за достъп и броят на абонатите му се е увеличил през годината, Teladoc Health се радва на висока видимост на приходите, което от своя страна го прави един от най-добрите акции за закупуване тази година.

# 4: Тесла (TSLA)

През последните няколко години Tesla отбелязва огромен растеж и се очаква да се издигне на нова височина и през следващите години. С пазарна капитализация от около 800 млрд. Долара, Tesla е най-големият автомобилен производител в света по стойност, дори по-голям от Toyota Motor Corp. Дори сред пандемията, Tesla успя да увеличи доста значителни приходи и има място за по-голям растеж в следващите години, което е една от основните причини да бъде включен в топ 5 на акциите за закупуване.

Към 11 февруари 2021 г. Tesla достигна пазарна капитализация от 829,88 долара, което е частица надежда за повече възможности. Една от най-новите печалби на Tesla и най-значимото й ярко място беше рекордният й брой както от производството, така и от доставките. С ранното си производство и доставки, Tesla е на върха на индустрията и се превърна в най-голямата автомобилна компания в света.

В течение на 2020 г., дори сред прекъсванията, свързани с пандемията, компанията почти се доближи до 499 647. Мениджърският екип на Tesla вярва, че може да подобри производствените си линии през следващите години. През четвъртото тримесечие Tesla обяви доставката си на 189 750 електрически автомобила, поставяйки нов тримесечен рекорд.

# 5 Международен фонд за индекси на Fidelity (FSPSX)

Ако искате по-широко и по-евтино излагане на чуждестранни акции, ето го. Fidelity International Index Funds (FSPSX) е изчерпателен индекс, представящ представянето на акциите на чуждестранния развит пазар. FSPSX си осигури мястото в топ 5 на акциите за закупуване тази година, като осигури голяма експозиция към финансови и индустриални акции.

За разлика от други акции, съотношението на разходите за FSPSX е относително ниско, 0,035%, и още една полза е, че той няма минимум за инвестиция. Той достигна рекордна висока пазарна капитализация за всички времена от 47,24 долара към 11 февруари 2021 г. и се очаква да нарасне по-високо в бъдеще.

Основната причина за популярността му е, че FSPSX предлага диверсифицирано портфолио на оскъдни разходи за инвеститорите по целия свят. Възвръщаемостта му е подложена най-вече на по-ниска волатилност, тъй като неговият фонд избягва акциите на развиващите се пазари. Индексните фондове Fidelity International наистина са ценен актив във вашия инвестиционен портфейл и ще продължат неудържимо рали в бъдещето.

Топ 5 акции за закупуване – Долната линия

Тази година е идеалното време да започнете вашето инвестиционно пътуване. Пандемията се успокоява и фондовите пазари се възстановяват и се възстановяват по-мощно. Списъкът с тези 5 най-добри акции за закупуване включва всичко, което може да ви помогне да осигурите богато бъдеще и можете да извлечете доста добра сума на пасивни доходи.

eToro – Купувайте акции с 0% комисионна

еторо брокер

eToro се доказаха като надеждни на фондовия пазар в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Вашият капитал е изложен на риск. Възможно е да се прилагат други такси

Прочетете още:

Топ 9 акции, настроени да ви обогатят

Топ 100 акции на FTSE за закупуване през 2021 г.

Топ 15 акции ще експлодират през 2021 г.

Кои са най-добрите 10 британски акции, които да обмислите за 2021 г.?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me