Инвестиране в Bitcoin Cash: Какво ще стимулира цената на Bitcoin Cash през 2021 г.?

Аналитично ръководство за инвестиране в Bitcoin Cash през 2021 г.

Къде ще отиде цената на Bitcoin Cash BCH през 2021 година?

Какво ще се случи с цената на Bitcoin Cash през 2021 г.? Криптовалутите са спечелили огромна популярност. Инвеститорите обаче винаги са се чудили какво всъщност движи цената на Bitcoin Cash?

Особено по това време, когато статията се пише, криптовалутите преживяват огромен растеж, като Биткойн на върха почти чупи своя рекорд за 2017 г..

Ако искате да закупите Bitcoin Cash бързо и лесно, с 0% комисионна, проверете eToro борса!

Но какво всъщност движи цената на Bitcoin Cash?

Има основно три фактора, които определят цената на Bitcoin Cash:

 1. Търсенето и институционалната информираност
 2. Корелация с биткойн
 3. Потенциалът да се превърне във водещ инструмент за онлайн разплащане

Тук в „Образование за търговия“ анализирахме тези три фактора и по-долу ще ви покажем по-подробно какво сме открили.

Ако искате да се информирате подробно за прогнозата за цените на Bitcoin Cash, разгледайте тази подробна прогноза за прогноза на цените за Bitcoin Cash.

Защо Bitcoin Cash?

Защо инвеститорите трябва да обмислят да инвестират в Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash по някакъв начин принадлежи към групата на нови криптовалути, защото излезе на 24 юни 2017 г. Така че точно в годината на бума на криптовалутите.

Bitcoin Cash е вилица на Bitcoin, което означава, че първоначално той излезе като втората версия на Bitcoin. Стартовата му цена беше $ 543, за да достигне след пет месеца до най-високия рекорд в историята си от $ 3556.

Въпреки че Bitcoin Cash е вилица на Bitcoin, това не означава, че цените им се движат по същия начин. Bitcoin Cash, по-различно известен като Bcash, се раздели през 2018 г. през Биткойн Кеш и Биткойн SV.

Bitcoin Cash се класира на 5-та по големина криптовалута точно зад Tether, която е на 4-то място. Пазарната му капитализация е $ 5151 746 834, както засега.

По време на писането, Bitcoin Cash преживя драстично увеличение на стойността, на фона на общото нарастване на цените на криптовалутата напоследък. Цената на Bitcoin Cash в момента е 345,21 и експертите прогнозират непрекъснато увеличение на монетата, което я прави добра възможност за инвестиция за инвеститорите.

диаграма на цените на bch

Графика за цените на Bitcoin Cash за всички времена. Източник: Coinmarketcap

Бихте ли помислили да инвестирате в Биткойн Кеш BCH?

Какво движи цената на Bitcoin Cash?

Сега криптовалутите се възприемат като сигурно убежище като цифрово злато, тъй като през 2020 г. имаше огромна институционална инвестиция с Paypal начело, който реши да предложи крипто услуги и купува биткойни в големи количества.

„Тъй като централните банки продължават да печатат повече пари, за да облекчат финансовия спад, инвеститорите търсят актив, който да служи като хедж, а биткойнът изглежда е отговорът“, каза Константин Анисимов, изпълнителен директор на базираната в Лондон криптовалутна борса CEX.IO. Независим.

В момента някои експерти твърдят, че криптовалутите претърпяват бик.

Но нека видим какво наистина влияе върху цената на Bitcoin Cash?

3 фактора ще определят цената на пари в брой през 2021 г.

Фактор 1: Търсенето и институционалната информираност

Целта на Bitcoin Cash като блокчейн е да се превърне във водещия инструмент за онлайн разплащане. Така че, като много по-компетентна блокчейн от самата Биткойн, Bitcoin Cash намира повече приложение на практика. Bitcoin Cash обработва транзакциите по-бързо от Bitcoin и с по-ниски такси.

Тъй като той е перфектен като такъв, съществува възможност различни финансови компании да го възприемат в още по-голяма степен, като по този начин влияят на цената му и увеличават стойността му. Защото, както казва основното правило на икономиката; с увеличаване на търсенето нараства и цената.

Фактор 2: Корелация с биткойн

Altcoins са свързани с Bitcoin и следователно, когато цената на Bitcoin се промени, това също влияе върху цената на altcoin. Bitcoin Cash е един от алткойните, който е най-вече корелиран с Bitcoin. Ако вземем за пример периода, април-юни 2019 г. Bitcoin Cash показа корелация между 74% и 82% с Bitcoin.

Корелация между биткойн и алткойни от април до юни 2019 г. Източник: Коинтелеграф

Реномираните криптовалути като Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, NEO, Monero и XRP винаги са силно свързани с поведението на Bitcoin. Така че инвеститорите ще разглеждат Bitcoin Cash като подходяща инвестиция, в бичи времена, защото има добри възможности за висока възвръщаемост.

Фактор 3: Потенциалът на водещия инструмент за онлайн плащания

Може ли Bitcoin Cash да се превърне в основната блокчейн за онлайн плащания?

Както бе споменато по-горе, Bitcoin Cash е по-компетентна блокчейн, отколкото самата Bitcoin, с по-бързи транзакции и по-ниски такси. Следователно Bitcoin Cash има потенциал да се превърне в основната блокчейн за онлайн плащания.

Доста интересно, нещото, което подтикна хард форка, беше разделянето на разработчиците на две групи. Една група искаше да обложи 8% данък върху добива на Bitcoin Cash, с цел тези 8% да бъдат преразпределени за финансиране на развитието на протокола.

Bitcoin Cash Node не подкрепи идеята, като по този начин получи повече подкрепа и се превърна в печеливша блокчейн, като не реши да облага с данъци общността си. Това вероятно ще повлияе на цената, която го повишава, тъй като ще има повече хора, които ще са готови да купят монетата.

Въпреки че Bitcoin Cash е спорен, той има свой собствен клуб за поддръжници, който напоследък е активен, популяризирайки монетата.

Готови да инвестирате в Биткойн Кеш BCH?

Как да инвестираме в Bitcoin Cash за 2021 г.

Имайки предвид факторите, споменати по-горе, можем да заключим, че движението на цените на Bitcoin Cash ще зависи от търсенето и от реалния потенциал на неговата блокчейн да се превърне в основния инструмент за онлайн плащане в близко бъдеще.

Също така Bitcoin Cash знае как да изненада. Ако се върнем през първото тримесечие на 2019 г., Bitcoin Cash е имал над 200% ръст в рамките на шест месеца. През този период Bitcoin Cash нараства неимоверно, тъй като е бил широко приет и инфраструктурата му е укрепена.

диаграма на цените на биткойн пари в брой

Пазарите на биткойн пари в брой (BCH) са се увеличили с 213% през първите шест месеца на 2019 г. Източник: Bitcoin.com

Някои от борсите, на които Bitcoin Cash търгува най-много, са Binance, Digifinex, Hitbtc, Coinbase, Bitstamp и Bitforex.

Но колко ще струва цената на Bitcoin Cash през 2021 година?

„Причините, поради които започнах да инвестирам в биткойн през 2011 г., са точно същите причини, поради които днес инвестирам в биткойн кеш“, Роджър Вер, съ-създателят на биткойн кеш туитна още през 2018 г., намеквайки за факта, че Bitcoin Cash може да изпита нещо подобно на Bitcoin през следващите години.

Ver е оптимист по отношение на Bitcoin Cash и посочва, че неговата блокчейн наистина може да бъде основният инструмент за онлайн плащания.

Има различни мисли относно прогнозата за цената на Bitcoin Cash. Ver, например, вярва, че цената на Bitcoin Cash ще се удвои и ще достигне $ 500 до ноември 2021 г..

освен това, Digitalcoin е още по-оптимистичен, прогнозирайки, че цената на Bitcoin Cash ще надхвърли $ 1000 през януари 2021 г..

диаграма за прогнозиране на цената на биткойн в брой

Прогноза за цената на Bitcoin Cash за 2021 г. Източник: Digitalcoin

Според тези прогнози, които са наистина оптимистични, със сигурност може да се каже, че Bitcoin Cash е добра възможност за инвестиция за инвеститорите през 2021 г..

Ако искате да се информирате подробно за прогнозата за цените на Bitcoin Cash, разгледайте тази подробна прогноза за прогноза на цените за Bitcoin Cash.

Биткойн кеш цена след 2021 г.

Според прогнозите Bitcoin Cash ще действа по различен начин след 2021 г.. Дълго прогноза прогнозира, че Bitcoin Cash ще достигне до $ 75 до края на 2023 г., което показва песимистична дългосрочна прогноза за Bitcoin Cash.

Но в дългосрочен план Digitalcoin е по-оптимистичен, прогнозирайки цената на Bitcoin Cash да достигне до 1 401,82 долара през декември 2026 г..

таблица с цени на биткойни в брой

Цената на Bitcoin Cash може да достигне 1 401 долара до декември 2026 г. Източник: Digitalcoin

Изводът: Биткойн кеш е добър вариант за инвестиция за инвеститорите?

Е, според споменатите по-горе прогнози, Bitcoin Cash ще премине през фаза нагоре през 2021 г., за да премине надолу веднага след същата година. Но след това ще достигне нови висоти до 2026 г. И така, можем да заключим, че Bitcoin Cash е добър вариант за инвестиция за инвеститорите, които имат търпението да HODL.

Научете се да инвестирате в Bitcoin Cash

Тъй като преминаваме през фаза, когато криптовалутите растат по-бързо, е много важно да се научите да търгувате като умение, защото ползите могат да бъдат огромни в близко бъдеще. Както каза Уорън Бъфет: „Колкото повече научите, толкова повече печелите“.

С институционалното приемане, което ще се случи, няма да е изненадващо, че криптовалутите ще бъдат жизненоважна част от световната икономика в бъдеще. Ето защо, тук в Trading Education, ние сме подготвили нашите курсове по такъв начин, че да ви подготвим с най-добрите възможни умения, за да се възползвате от търговията и инвестирането в криптовалути. Присъединете се към голямата академия за търговия тук в Trading Education и се снабдете с най-добрите знания и умения за търговия.

Разгледайте нашите курсове за крипто търговия тук.

Започнете да инвестирате в Bitcoin Cash с eToro

По това време, когато криптовалутите преживяват драстично нарастване, се появиха много борси за криптовалути. И все пак е трудно да се намери такъв eToro което отговаря на всички условия по отношение на търговията.

Сега знаете какви фактори могат да повлияят на цената на пари в биткойн през 2021 г., ако се чувствате вдъхновени да започнете да инвестирате в Bitcoin Cash BCH или тази статия е предоставила допълнителна информация за съществуващите ви познания за търговия, може би ще се радвате да знаете, че etoro предлага възможността да търгувате с крипто активи, включително Bitcoin Cash и CFD на до 90+ криптовалути.

eToro – Купете Bitcoin Cash с 0% комисионна

eToro се доказаха като надеждни в крипто индустрията в продължение на много години – препоръчваме ви да ги изпробвате.

Bitcoin Cash Price – ключови точки

 • Bitcoin Cash беше пуснат през 2017 г. и е вилица на Bitcoin.
 • Bitcoin Cash се класира на 5-та по големина криптовалута точно зад Tether.
 • Три фактора, които движат цената на Bitcoin Cash, са търсенето и информираността на институциите, корелацията с Bitcoin и потенциалът да се превърне в водещ инструмент за онлайн разплащане.
 • Стартовата цена на Bitcoin Cash беше 543 долара, за да достигне най-високия рекорд в историята си от 3556 долара след пет месеца.
 • Bitcoin Cash е по-компетентна блокчейн от самата Bitcoin и има потенциала да се превърне в основната blockchain за онлайн плащания.
 • През първото тримесечие на 2019 г. Bitcoin Cash отбеляза ръст от над 200% в рамките на 6 месеца.
 • Bitcoin Cash може да надхвърли $ 1000 през януари 2021 г., според Digitalcoin.
 • Longforecast прогнозира, че Bitcoin Cash ще достигне 75 долара до края на 2023 г..
 • Digitalcoin прогнозира цената на Bitcoin Cash да достигне до 1 401,82 долара през декември 2026 г..
 • Bitcoin Cash е добър вариант за инвестиция за инвеститорите, които имат търпението да HODL и да получат възвръщаемост до 2025-2026.

Надяваме се, че тази статия ви е изяснила къде би била ориентирана цената на Bitcoin Cash по отношение на стойността. И накрая, ако ви е било приятно да прочетете тази статия, споделете я, защото може би има някой друг, който може да се възползва от нея.

Прочетете още:

Плюсове и минуси на инвестирането в Bitcoin Cash

Биткойн кеш добра инвестиция ли е?

Отказ от отговорност: Криптовалутите са силно нестабилни. Вашият капитал е изложен на риск

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me