Ulasan Jutawan Bitcoin: Adakah Penipuan atau Legit?

Banyak orang ragu-ragu ketika menggunakan perisian perdagangan crypto canggih seperti Bitcoin Millionaire. Ini dapat difahami, kerana sifat pasaran cryptocurrency yang tidak menentu, pelaburan akan selalu berisiko, terutama bagi pengguna baru yang tidak mempunyai pengalaman perdagangan sedikit atau tidak. Mari mulakan dengan menyiasat sebenarnya Jutawan Bitcoin dan bagaimana platform perdagangan ini berfungsi.

Apa itu Jutawan Bitcoin?

Jutawan Bitcoin adalah perisian perdagangan cryptocurrency yang bertujuan untuk membantu pelabur yang tidak pernah berniaga sebelum membuat keuntungan di pasaran cryptocurrency.

Perisian perdagangan berfungsi dengan teknologi pintar yang disokong oleh pembelajaran mesin dan AI. Jutawan Bitcoin mudah digunakan dan dilayari dan merupakan salah satu platform perdagangan terbaik yang digunakan di pasaran cryptocurrency.

Adakah Jutawan Bitcoin Sah atau Penipuan?

Terdapat banyak persoalan dan mitos mengenai Jutawan Bitcoin dan kesahihannya, terutama potensi pendapatan bagi pelabur yang berminat untuk berniaga. Kita mesti ingat bahawa pasaran cryptocurrency tidak stabil dan peka dengan masa. Risiko pelaburan, walaupun dapat dikendalikan dengan algoritma perisian, akan selalu ada.

 • Pengguna baru boleh mencuba demo. Setelah berpuas hati, terdapat deposit minimum kecil £ 250 / € 250 untuk memulakan perdagangan secara langsung.
 • Terdapat had deposit dan stop loss untuk melindungi pengguna dan pelaburan daripada turun naik
 • Kadar kemenangan setinggi 88% dapat dicapai dengan memanfaatkan broker & isyarat perdagangan di platform. Bagi pedagang yang telah membuat penyelidikan mengenai perisian perdagangan automatik secara umum, keberkesanan menerima pulangan tinggi adalah kemungkinan dengan broker berpengalaman.
 • Platform ini mudah dilayari dan mesra pengguna.

Bagaimana memulakan perdagangan dengan Jutawan Bitcoin

Pendaftaran

Untuk mendaftar bermula pada membuat akaun percuma melalui borang di bawah. Setelah berjaya mendaftar, anda akan diberi broker peribadi untuk memandu anda melalui pengesahan akaun & proses penyediaan:

Deposit

Kami mencadangkan membuat deposit minimum £ 250 / € 250. Memulakan kecil adalah yang terbaik untuk pengguna yang belum pernah berniaga sebelumnya. Deposit ini harus dibuat sebelum pengguna dapat mengaktifkan ciri perdagangan langsung.

Deposit boleh dibuat menggunakan MasterCard, Visa atau Maestro. Walau bagaimanapun, pengguna akan diminta untuk mengesahkan akaun mereka & identiti sebelum perdagangan dapat dimulakan. Bagi pengguna baru yang risau akan keselamatan kad atau maklumat peribadi mereka, peraturan GDPR terpakai dan sijil SSL mengembalikan semua transaksi. Ini bermaksud bahawa semua maklumat sulit anda disulitkan dan selamat di laman web ini.

Akaun Demo

Kami mengesyorkan menggunakan ciri perdagangan demo, terutama untuk pengguna baru dan tidak berpengalaman. Ciri demo pada dasarnya adalah replika platform perdagangan langsung tanpa menggunakan wang sebenar dan bertujuan untuk membantu pengguna mengalami platform tersebut, belajar tentang perdagangan langsung dan menguji fungsinya.

Perdagangan secara langsung

Sebelum memulakan perdagangan secara langsung, kami mencadangkan agar semua pengguna baru menetapkan had perdagangan. Ini akan melindungi pelaburan atau sekurang-kurangnya meminimumkan risiko kerugian besar. Setelah pengguna mengkonfigurasi tetapan had awal, itu akan berlaku setiap hari perdagangan, kecuali jika pengguna mengubah pengaturan sebelum perdagangan berlangsung. Sekali lagi, menggunakan ciri perdagangan demo disarankan sebelum meneruskan perdagangan langsung.

Jutawan Bitcoin berbanding Platform Lain

Jutawan Bitcoin Platform Lain
 • Pendaftaran tanpa masalah
 • Platform perdagangan bitcoin lain memerlukan proses pendaftaran dan pengesahan yang panjang.
 • Kaedah pembayaran berganda
 • Pengguna mungkin mendapati bahawa platform lain mempunyai sekatan pembayaran yang teruk yang menghalang kemungkinan mula berniaga di pasaran cryptocurrency.
 • Testimoni positif sebenar
 • Banyak platform perdagangan lain telah menerima banyak ulasan dan aduan buruk.
 • Perdagangan serentak automatik
 • Platform perdagangan lain mempunyai sistem giliran transaksi yang perlahan, yang melumpuhkan leverage perdagangan serentak.

Apa faedah berdagang dengan Jutawan Bitcoin

 • Ciri mesra pengguna – pengguna baru akan senang menavigasi platform ini. Ciri-ciri itu asas dan mudah difahami.
 • Proses pengesahan – mengesahkan maklumat peribadi pelanggan adalah apa yang diperlukan oleh platform perdagangan berlesen.
 • Sokongan pelanggan dalam talian- ada sembang sokongan khidmat pelanggan & pasukan telefon tersedia 24/7.
 • Mod perdagangan demo – pengguna dapat belajar mengenai mekanik perdagangan sebelum melaburkan wang. Ini juga melindungi pengguna baru dari melaburkan sejumlah besar wang ke pasaran yang belum mereka fahami.
 • Pengeluaran Cepat – pengeluaran boleh dilakukan dalam 24 jam dari perdagangan awal.
 • Broker Berpengalaman – Broker peribadi boleh ditugaskan ke portfolio pengguna & dapat melaksanakan strategi pelaburan yang berbeza bagi pihak pelanggan.

Apa yang perlu dipertimbangkan sebelum berdagang dengan Jutawan Bitcoin

 1. Melabur dengan bijak – mulakan dengan deposit minimum £ 250 / € 250.
 2. Tarik awal pendapatan – kami mencadangkan pengeluaran pendapatan anda dan tinggalkan jumlah pelaburan awal pada sistem untuk lebih banyak perdagangan. Dengan cara ini, anda dapat menikmati pendapatan anda sementara modal awal yang anda laburkan terus menghasilkan keuntungan.
 3. Jangan melaburkan simpanan anda – kami mencadangkan agar pengguna baru menggunakan pendapatan boleh guna mereka dan bukannya menggunakan semua simpanan mereka untuk membiayai perdagangan pertama mereka. Ingatlah bahawa pasaran cryptocurrency tidak stabil dan keadaan berubah dengan cepat.

Adakah Jutawan Bitcoin Tersedia Untuk Penduduk AS?

Tidak, orang Amerika tidak dapat menggunakan Jutawan Bitcoin, namun terdapat banyak platform perdagangan alternatif yang didaftarkan di Amerika Syarikat untuk orang yang berminat dalam perdagangan cryptocurrency.

Adakah terdapat Aplikasi Jutawan Bitcoin?

Tidak, perdagangan hanya dapat dilakukan di komputer atau peranti mudah alih lain, melalui laman web.

Adakah Jutawan Bitcoin Telah Ditampilkan di Media?

Terdapat pelbagai khabar angin bahawa Bitcoin Millionaire telah disokong di rancangan TV seperti Dragon’s Den, Shark Tank dan This Morning. Tidak ada bukti bahawa khabar angin ini tepat. Tidak ada sokongan Bitcoin Jutawan oleh selebriti mana pun, walaupun banyak yang menyatakan minat untuk memahami pasaran Cryptocurrency.

Adakah terdapat episod Dragons Den Bitcoin Millionaire?

Dragons Den adalah pertunjukan Inggeris yang terkenal di mana ahli perniagaan yang bercita-cita diberi masa 3 minit untuk menyampaikan idea perniagaan mereka kepada panel ahli perniagaan yang berjaya dengan harapan mendapatkan pelaburan untuk melancarkan dan membawa idea perniagaan mereka ke fasa seterusnya. Sebarang produk yang berkaitan dengan rancangan ini akan mendapat kejayaan semalam. Kami tidak menemui kaitan antara Jutawan Bitcoin dan Dragons Den.

Adakah terdapat episod Shark Tank Bitcoin Millionaire?

Shark Tank adalah rancangan pelaburan Amerika yang serupa dengan Dragons Den. Usahawan diberi masa beberapa minit untuk menyampaikan idea mereka kepada panel jutawan dengan harapan jutawan ini akan melaburkan wang untuk idea mereka. Sekiranya Jutawan Bitcoin mendapat sokongan dari Shark Tank maka selamat untuk mengatakan bahawa itu semua akan menjadi berita, namun sangat tidak mungkin kerana Jutawan Bitcoin tidak dilesenkan untuk pengguna AS.

Selebriti yang mempunyai minat dalam Cryptocurrency:

 • Gwyneth Paltrow – Pada tahun 2017, Gwyneth Paltrow menyertai startup dompet Bitcoin Abra sebagai penasihat semasa episod siri Apple, Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – Pada tahun 2016, Mike Tyson melancarkan dompet Bitcoin dalam kerjasama dengan Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -Pada tahun 2013 Snoop tweet: “Rekod saya seterusnya tersedia dalam bitcoin dan dihantar dalam drone.” Pada tahun 2017, Snoop Dogg dihadiahkan dengan 1,500 SparkleCOIN dari syarikat bernilai kira-kira $ 55,500 sebagai sumbangan untuk program bola sepak mudanya.
 • Ashton Kutcher – Melabur dalam blockchain pertaruhan sukan, Unikrn, bersama dengan jutawan Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – Pada tahun 2017, Jamie Foxx mengesahkan pertukaran cryptocurrency Cobinhood di twitter: “Tidak sabar-sabar untuk menyertai Token @cobinhood baru! Dagangan yuran ZERO! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – Salah satu penyokong Bitcoin terawal. Pada tahun 2013, dia menulis tweet: undang-undang apokaliptik pasca pertama: perhambaan dalam semua bentuk kini tidak sah-termasuk hamba hutang. #BITCOIN.
 • Mel B – Pada tahun 2013, Mel B mengumumkan bahawa dia akan menerima pembayaran Bitcoin untuk single barunya. Dia berkata: Saya suka bagaimana teknologi baru menjadikan kehidupan kita lebih mudah, dan bagi saya itu menggembirakan. Bitcoin menyatukan peminat saya di seluruh dunia menggunakan satu mata wang. Mereka hanya boleh membayar menggunakan bitcoin.
 • Drew Carey – Sekali tweet: Cukup untuk membeli sarapan dengan bitcoin. Menolak. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr. – Pada tahun 2017, dia tweet foto dirinya dengan kapsyen yang berbunyi, “Membelanjakan bitcoin ethereum dan jenis cryptocurrency lain di Beverly Hill.”
 • Richard Branson Sebuah artikel diterbitkan melaporkan bahawa Richard Branson melabur $ 30 juta dalam platform pembayaran cryptocurrency BitPay.

Kajian Jutawan Bitcoin: Keputusan Kami!

Hasil analisis kami di platform Jutawan Bitcoin membawa kami untuk menyokong tuntutan bahawa Jutawan Bitcoin 100% sah dan dapat membantu pedagang baru dan berpengalaman dalam menjana pendapatan pasif dan mengembangkan kekayaan mereka. Diklaim bahawa pengguna baru dapat memperoleh antara € 200 hingga € 1000 setiap minggu. Ini bergantung sepenuhnya pada berapa banyak wang yang dilaburkan oleh pengguna dan terus melabur semula.

Kami telah menemui banyak kajian dan kajian yang menunjukkan bahawa Jutawan Bitcoin boleh dipercayai dan mencukupi untuk pertimbangan pelaburan selanjutnya. Jutawan Bitcoin tersedia untuk pengguna di lebih dari 150 negara.

Soalan Lazim

 • Apa itu Jutawan Bitcoin?

Jutawan Bitcoin adalah perisian perdagangan automatik yang diprogramkan untuk mengenali peluang pasaran cryptocurrency bagi pengguna yang berminat untuk mula berniaga.

 • Adakah menguntungkan untuk melabur dalam Jutawan Bitcoin

Terdapat pelabur yang mengaku mempunyai pendapatan melebihi € 5,000 setiap hari. Walau bagaimanapun, pengguna perlu melaburkan sejumlah besar wang untuk mendapatkan pulangan tersebut. Kami menasihatkan pengguna baru untuk memulakan dengan deposit minimum £ 250 / € 250 dan hanya memperdagangkan keuntungan mereka dari sana.

 • Berapakah bayaran untuk membuka akaun baru?

Tidak ada bayaran yang dikenakan untuk membuka akaun Jutawan Bitcoin baru. Ia adalah percuma.

 • Bolehkah Bitcoin dikeluarkan dari sistem perdagangan setelah memperoleh keuntungan?

Malangnya, ini tidak mungkin. Perisian perdagangan menukar pendapatan anda ke mata wang tempatan dan pendapatan anda dimasukkan ke dalam akaun bank yang dihubungkan ke akaun Jutawan Bitcoin anda.

 • Adakah terdapat platform perdagangan crypto alternatif?

Terdapat platform perdagangan yang serupa seperti Bitcoin Code, Bitcoin Revolution dan Bitcoin Era, antara platform perdagangan cryptocurrency yang dipercayai.

 • Adakah had keuntungan maksimum boleh saya buat?

Tidak. Tidak ada batasan untuk berapa banyak potensi penghasilan yang anda miliki di Bitcoin.

 • Adakah Jutawan Bitcoin adalah skim piramid?

Tidak. Bitcoin Millionaire adalah perisian yang memenangi anugerah dan sangat teknikal yang membolehkan anda membuat perdagangan cryptocurrency yang menguntungkan.

 • Berapa banyak masa yang perlu saya masukkan ke dalam ini?

Sebaiknya pengguna rata-rata perlu memasukkan sekurang-kurangnya 20 minit sehari di platform perdagangan ini.

 • Negara mana yang menjadi Jutawan Bitcoin?

Jutawan Bitcoin boleh didapati di lebih dari 150 negara dan terdapat banyak pilihan pembayaran untuk kemudahan anda. Anda boleh mula memperoleh pulangan pelaburan anda dengan mudah dari mana saja di seluruh dunia selagi sah menggunakan Bitcoin Jutawan di negara anda

 • Adakah disarankan untuk melaburkan semua wang anda dalam Jutawan Bitcoin?

Tidak, jangan sekali-kali melaburkan wang yang anda perlukan atau tidak mampu kehilangan, anda mesti menggunakan pendapatan sekali pakai. Pasaran cryptocurrency tidak stabil dan peka terhadap masa menjadikannya risiko tinggi dan ganjaran tinggi. Kami mengesyorkan bermula dengan kecil. Seperti pelaburan apa pun, ada risiko tetapi ciri stop-loss melindungi bakal pelabur dari kerugian besar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me